Známy reťazec sťahuje z pultov NEBEZPEČNÚ koreninu: Nemáte ju v kuchyni aj vy?
17 | 05 | 2023 I Ivan Mihale

Mletá škorica je bežnou výbavou každej kuchyne. Ak ste však kúpili túto konkrétnu značku, určite ju nepoužívajte.

Obchodný reťazec Billa, ktorý má na Slovensku množstvo pobočiek, upozorňuje zákazníkov na nebezpečný výrobok, ktorý sťahuje z regálov. Ide o bežne používanú koreninu na varenie či pečenie, mletú škoricu. Konkrétne ide o 30-gramové balenie škorice značky Clever.

„Nemožno totiž vylúčiť potenciálne zdravotné riziko, nakoľko na základe senzorického testu bol zistený nečistý, cudzí a chemický pach. Z predaja sťahujeme produkty s dátumom minimálnej trvanlivosti 11. 1. 2025,“ uvádza reťazec na svojom webe.

Zdroj: @reprofoto Billa

Billa sa zároveň sa spôsobené nepríjemnosti ospravedlňuje a tvrdí, že k opatreniu pristúpili okamžite, ako získali výsledky testov.

Ľudia, ktorí si už závadnú škoricu kúpili, ju môžu vrátiť v ktorejkoľvek predajni aj bez pokladničného bloku a budú im vrátené peniaze.

Hlohovec boľševicky zatrhol stretnutie Republiky s občanmi
Kým Matovič smie všade, Uhrík nesmie asi nikde. To je iba jedna z podôb predvolebnej demokracie na Slovensku. Mesto Hlohovec zatrhlo Uhríkovcom na dnes plánované stretnutie s občanmi. Viac o tom Milan Uhrík v statuse na sociálnej sieti. "Vedenie... Čítať ďalej
16 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik