TAKTO CICIA Boris "Komár", píšu Socialisti.sk
17 | 05 | 2023 I Eka Balaskova

Hnutie Socialisti.sk prichádza s informáciou, že predseda parlamentu od volieb zo štátu cez svoje firmy „povyťahoval“ takmer tri a štvrť milióna eur a to celkom legálnym spôsobom – na reklame pre štátne zákazky v ním vlastnených médiách. Skrátka, dobre sa nacical Boris Kollár alias "KOMÁR"

Predseda NR SR za svoju funkciu za rok zarobí zhruba 43-tisíc eur. Zrejme sa mu to málilo, pretože cez dve jeho rádiá si štátne inštitúcie objednali vysielací čas za neuveriteľnú sumu 3 245 726,71eur. Stránka Socialisti.sk tvrdí, že je to nadštandardná suma, nakoľko konkurenčné médiá na reklame od štátu nezarobili ani tretinu z tejto sumy.

Kollár je vlastníkom Fun rádia a Rádia Vlna. Počas tri a pol roka si v nich nakúpili vysielací čas rôzne štátne inštitúcie za 3 245 726,71 eur. Dovedna to bolo 39 zmlúv, z toho 19 uzavreli inštitúcie, ktorým šéfovali nominanti Sme Rodina (Ministerstvo dopravy, Slovakia travel, ktoré spadá pod Ministerstvo dopravy a ÚPSVaR, ktoré spadá pod Krajniakove Ministerstvo práce). Ak tieto sumy porovnáme s tým, čo zarobili konkurenčné stanice, tie ani spolu toľko nezarobili. Europa 2, Jemné, Antena rock a Express zarobili spolu 1 203 070,64 eur, čo je v porovnaní, iba tretina zárobku, na štátom platenej reklame.

Jozef Banáš: Čo objavil na východe?
Jozefovi Banášovi sa počas jeho cesty po východnom Slovensku potvrdilo, že výnimka potvrdzuje pravidlo. Hovorí sa totiž, že „Doma nikto nie je prorokom“. Doma – na východe Slovenska ho však čitatelia srdečne vítali. Napriek tomu, že „majiteľky... Čítať ďalej
16 | 05 | 2023 | Eka Balaskova

Takto cicia Boris "Komár"

„Ak Kollárovi onedlho pribudne k 2 bytom v Bratislave, k domu v Dunajskej Strede, vlekom, chate v Bergu a apartmánoch v Dubaji, španielskom Portals Nous a thajskom Koh Samui ďalšia luxusná nehnuteľnosť, ktorú by bežný pracujúci nesplatil ani za 3 životy, tak si môžete byť istí, že to bolo z peňazí, ktoré sme odviedli štátu a zo štátu si ich vycical Boris „Komár“. Nie, tento človek nie je normálny a nepomáha bežným ľuďom – za takmer jedno volebné obdobie ukázal, že pomohol akurát tak sebe. A to nenormálne,“uvádzajú Socialisti na svojej stránke a pridávajú schému, ako to fungovalo.

socialisti.sk | Ako si Boris Kollár mohol prísť za tri roky na tri a štvrť milióna?

Toto tvrdia Socialisti.sk

"Zapamätajte si jedno – tvrdenie, že milionár v politike nebude kradnúť, lebo má dosť, je mimoriadne naivné. Títo ľudia nemajú nikdy dosť. Ak mu dáte poslanecký plat, bude sa hrabať na predsedu parlamentu. Ak mu dáte štátnu limuzínu, bude do hladových dolín lietať vrtuľníkom. Ak mu dáte právomoc rozhodovať o pomoci ľuďom, tak ako prvú pridelí pomoc svojim vlekom. Kde uvidí možnosť privlastniť si čo i len euro, tam si ho aj bezohľadne privlastní. 

Milionári kradnú najviac. Kam sa hrabú chudobní ľudia z osád – na ktorých sa váš hnev snažia presmerovať politici – na daňové podvody Andreja Kisku či zmluvy na reklamu Borisa Kollára?

Teraz je v móde vyhlasovať, kto koho vylučuje z povolebnej spolupráce. Jedni vylučujú neoľudákov, ďalší liberálov, ale nikto zatiaľ neprišiel s tým, že zo spolupráce vylučuje „vyciciavačov“ zo štátneho.

Prečo? Lebo im „vyciciavanie“ nevadí. Vadí im to, kto bude „cicať“ s nimi. A keďže ide leto, tak takýchto komárov bude plné Slovensko. " Uzavreli svoj článok Socialisti.sk

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik