Nájde sa "normálny" prezident?
17 | 05 | 2023 I Milan Laca

 Musk povedal, že by rád videl normálneho človeka ako prezidenta Spojených štátov.

 Americký podnikateľ Elon Musk v rozhovore pre CNBC povedal,  že by rád videl normálneho človeka ako prezidenta Spojených štátov.
Kto je normálny? 

"Chcel by som, aby bol prezident len ​​normálny človek. Prezident je hlavný" generálny riaditeľ" krajiny. Chceme dobrého "generálneho riaditeľa " Ameriky," povedal miliardár.

Eurokomisárka Jourová: Ľudia, ktorí myslia samostatne, sú Putinove bábky
V dnešnej dobe to tak funguje. Kto kriticky neprijíma vojnovú propagandu EÚ a odváži sa urobiť a dokonca povedať si vlastný názor, získať informácie mimo štátnych médií, je bábkou nepriateľa. A práve o tom a o vyjadreniach eurokomisárky Jourovej... Čítať ďalej
17 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Trumpovi neverí
Ako Musk spresnil, neverí, že voľby v roku 2020 boli „ukradnuté“. Bývalý americký prezident Donald Trump naďalej trvá na tom, že vyhral prezidentské voľby v roku 2020, ale stratil svoje druhé funkčné obdobie kvôli manipuláciám s hlasovaním. Všetky jeho pokusy dokázať podvod na súdoch a napadnúť víťazstvo Joea Bidena sa skončili bez výsledku.
Nepáči sa mu ani Soros
Americký podnikateľ, generálny riaditeľ spoločnosti Tesla, Elon Musk je tiež presvedčený, že miliardár George Soros nenávidí ľudstvo. Napísal o tom na Twitteri . Musk zverejnil tweet, v ktorom uviedol, že Soros mu pripomína Magneta, záporáka z filmovej série X-Men, ktorý sa snažil zničiť ľudstvo.
Maďarsko zablokovalo vyplatenie vojenskej pomoci Ukrajine
Maďarsko zablokovalo vyplatenie vojenskej pomoci, ktorú EÚ vyčlenila pre Ukrajinu, informuje agentúra Reuters. Tej informácie potvrdila tlačová služba vlády v Budapešti. O tomto kroku už skôr informovala aj talianska agentúra ANSA, podľa ktorej... Čítať ďalej
17 | 05 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme