Ďalšia nová ruská raketa
18 | 05 | 2023 I Milan Laca

V Rusku sa začala sériová výroba najnovšej protipancierovej strely.

Zbrojovky spustili sériovú výrobu najnovšej vysokovýkonnej leteckej rakety "Bronebojščik".

Prídu na front

Rusko začalo sériovú výrobu najnovšej vysokovýkonnej leteckej rakety "Bronebojščik", potvrdil  pre RIA Novosti námestník generálneho riaditeľa koncernu Techmaš Alexander Kočkin.

Britské rakety už majú už ciele na ruskom území, hoci prídu až o týždeň
Zvláštna "filozofia". Rakety Storm Shadow, ktoré sľúbila Veľká Británia Ukrajine, už majú vybraté ciele. Na území Ruskej federácie. A nie iba vo vzdialenosti asi 250 kilometrov od miesta štartu, čo je ich oficiálny operačný dolet. Majú byť dodané o... Čítať ďalej
17 | 05 | 2023 | Ivan Brožík
Vyskúšaná 

"Protipancierovaná strela bola uvedená do prevádzky a už sa začala vyrábať. Máme prvé objednávky. Tento rok už budeme môcť vidieť jej použitie v zóne špeciálnej vojenskej operácie," povedal. povedal počas zbrojárskej výstavy MILEX -2023.

 Použitie
"Bronebojščik" je určený pre lietadlá Su-25, vojenské vrtuľníky radu Mi-8 a iné lietadlá, vybavené neriadenými raketometmi. Novinka by mala doplniť sériu striel S-8, kalibru 80 mm.
Hrozba?

Podľa informácií z otvorených zdrojov je bojová strela "Bronebojščik" päť až šesťkrát výkonnejšia ako predchádzajúce modely. Raketa je schopná preniknúť cez významné prekážky a zasiahnuť nepriateľa v opevneniach.

Jadrová panika na Ukrajine! (VIDEO)
Západnú Ukrajinu zachvátila panika v dôsledku výbuchu nábojov s ochudobneným uránom. "Snažia sa zmapovať stopu rádioaktívneho oblaku" Panika Občania na západe Ukrajiny sú v panike po výbuchu nábojov s ochudobneným uránom v zbrojnici v... Čítať ďalej
15 | 05 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme