Bratislava varuje obyvateľov. Týmto miestam sa radšej vyhnite
17 | 05 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Pre vysoké riziko vyvrátenia stromov sa neodporúča návšteva mestských lesov v Bratislave. Výstrahu vydala mestská organizácia, ktorej pracovníci postupne odstraňujú už popadané stromy.

"Riziko pádu ďalších stromov stále pretrváva," uviedli na sociálnej sieti Mestské lesy v Bratislave. Dôvodom sú dlhotrvajúce dažde, rozmočená pôda a silný nárazový vietor.

Pre Bratislavu vyhlásil Slovenský hydrometeorologický ústav výstrahu 2. stupňa pred intenzívnym dažďom. Úhrn zrážok môže dosiahnuť 55 až 70 milimetrov. Meteorológovia varujú aj pred silným vetrom. Na hrebeňoch Malých Karpát môže dosiahnuť krátkodobo v nárazoch rýchlosť 65 až 85 a priemernú rýchlosť okolo 55 kilometrov za hodinu.

R. Fico: Cesta Kollára do Latinskej Ameriky je primiíivny výlet za štátne peniaze
V atmosfére zdražovania, vojny na Ukrajine, narastajúceho napätia v spoločnosti, prichádzajú ďalšie „perly“. Opozičná strana Smer-SD v stredu upozornila na zvláštny výlet, ktorý bývalí koaliční poslanci plánujú ako parlamentnú pracovnú cestu. Má sa... Čítať ďalej
17 | 05 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik