Hlas ľudu: Milujte a foťte sa - o Dubaji držte hubu
17 | 05 | 2023 I Mária Škultétyová

Cigániková je zaláskovaná a Sulíkova mama môže byť naňho hrdá. O Dubaji a škandále, ktorý prepukol na verejnosť, v SASK-e ani čuchu, ani buchu. Hlavní aktéri mlčia ako partizáni. Píše Hlas ľudu, Hlavného denníka, Mária Škultétyová.

Cigániková vycapí fotku so psom a synmi, akože najlepšia mama. A potom nevesta v bielom, lebo láska je láska – najmä v máji. Nikto tak nemiluje ako Janka Bittó Cigániková.

A Sulík - ten najhlavnejší, jak by dal. Ani len slovom na svojom profile nereaguje na uniknuté video, ktoré zverejnil Róbert Fico.

Naposledy nám ukázal fotku mamy Agátky s malým Riškom a krátkym opisom detstva. Tento text venuje maminke a svojej babičke Keď si ho prečítame, dozvieme sa, aký je Richard vlastenec. Danko a SNS, traste sa, už vieme, koho voliť!  Kým jeho rodičia a vtedy ešte neplnoleté sestry prijali dva roky pred revolúciou nemecké občianstvo, kam emigrovali, on to odmietol. Podmienka bola vzdať sa československého, a to on nechcel. Zo zvyšku rodiny sa stali Nemci, národne cítiaci Richard svoj návrat na Slovensko neoľutoval.

Hlas ľudu: Za orgie v Dubaji a vaše prešustrované peniaze – vaša SASKA
V apríli sa povyzúvali, narobili si nové promo obrázky, nahodili jednotné uniformy. Staré ksichty s novým menom. Snaha oblbnúť voliča nepozná hranice. Dnes bosí, zajtra možno v rúchu, v ktorom sa narodili. V komentári, ktorým som reagoval na... Čítať ďalej
15 | 05 | 2023 | Mária Škultétyová

Vtedy možno ešte netušil, že aj on zasiahne do porevolučného diania a dostane sa do vysokej politiky. Chcelo to len vyznať sa v tlačenici a využiť situáciu na vlastné obohatenie a kúpu ranča v Austrálii. Šikovný chlapec. Naozaj jeho mama môže byť naňho hrdá, ako mu to v komentári jedna fanúšička napísala.

Keď človek občas nazrie do statusov našich politikov, dozvie sa všeličo z ich súkromia. Nájdeme vyjadrenia o tých druhých. Sú plné nenávisti a ohovárania. Ale nájdeme aj slová chvály na vlastnú adresu. A keď treba niečo zakryť, o niečom mlčať, alebo osloviť bez slov, vtedy dobre padnú fotky z rodinného albumu. Dobre sa lajkujú aj fotky so psíkom, fotky s deťmi, ale aj účasť na domácich a poľných prácach.  Europoslankyňa Nicholsonová veľmi živo do svojej propagandy zapája aj vlastné, ešte nedospelé  dieťa.

Len tak ďalej, páni politici, milujte a foťte sa!

PS: Na tlačovke Sulík reagoval aj na video z Dubaja. Obvinil Fica z babráctva pri príprave výstavy Expo. Len on to zachránil svojou šikovnosťou. Výstava  bola úspešná a splnila svoje poslanie. Minister nie je na to, aby kontroloval faktúry, na to sú iní. On si svoje splnil. Pripomenul tiež, že zohnať v Dubaji alkohol bolo ťažké. Rovnako ťažké bolo aj vyviezť ho.   Preto tá výzva vo videu, ktoré Fico zverejnil. A po stoosemdesiatich dvoch dňoch, keď všetci tvrdo makali, si nakoniec tú žúrku zaslúžili.  Bola to oslava ich úspešnej a tvrdej práce.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik