Im je jedno, čo tí "rusofili" žerú, hlavne nech držia huby
16 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

Čo zaujíma slovenské Dibákové, Kovačičov, Hanzelové, Dírerov, Ilievov, Bárdyov, Kostolných a desiatky ďaľších "novinárov"? Fico a ešte raz Fico a potom ešte prezidentka, dezoláti, opice a rusofili. A LGBT, aby som nezabudol. Dosť biedne chudobný duševný obzor a "profesionálny" záber. V takomto mediálnom prostredí sa nečudujem smutnému faktu, že voľby u nás vyhrávajú tí, ktorí ich vyhrávajú. Na reálnej slovenskej Orwellovej Farme zvierat to ani inak nemôže byť.

"Slovo fašizmus už dnes nemá žiaden význam okrem toho, že označuje „niečo nežiaduce“." George Orwell

Parlament má pred sebou niekoľko posledných rokovacích dní tohoto volebného obdobia. Už prakticky nie je funkčný, hlasovanie sa odkladá, nikto ani nevie o čom má byť. Chaos na parlamentnom vŕšku v podhradí pripomína obraz, keď sa v lete snažíte odstrániť z vašej prítomnosti nejký exkrement, obsypaný modrými muchami. Žduchnete doň a much s jedovatým bzučaním vytvárajú predstavenie dokonalého chaosu. Nevedia síce presne čo s tým, ale zobrať si to nedajú. Veď ešte päť platov za nič!

Médiá z úplne iného sveta

O žiadnom svinstve z Ukrajiny sa nesmie ani ceknúť. Je možné hovoriť o svinstvách na okupovanej Gaze, v Sudáne, alebo v Rusku, no o svinstvách na Ukrajine nie. A už vôbec nie o svinstvách na Slovensku. Iba ak by sa týkali Fica, Uhríka, Pellegriniho, Danka. To je princíp fungovania "nášho" mainstreamu. Až z českých médií sa dozvedám, že po závadnom obilí z Ukrajiny tu máme na Slovensku prebaľované mäso z Ukrajiny, med z Ukrajiny od včiel, kŕmených na kadečom "modifikovanom", olivový olej, ktorý nie je olivový a bezlepkový hnoj plný lepku. To nikoho z tých v perexe menovaných nezaujíma, nestojí im to za to. Ale keby ten med dovážal Fico alebo Uhrík, to by si zgustli!

Najväčšie zisky z ukrajinského obilia majú firmy v USA
"Potraviny, vyvážané z Ukrajiny v rámci dohody o obilninách pre tretí, hladujúci svet, jednoducho a bez okolkov predávajú americké spoločnosti." Oznámil to podľa webu eadaily.com stály predstaviteľ Ruskej federácie pri OSN Vasilij Alexejevič... Čítať ďalej
16 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Štátna lož, opretá o mainstream

Samozrejme, ide o "vyšší záujem", nie o nejakých Slovákov. Nevyrušujte, tu sme pri vojne! Tu sa teraz točí iný biznis. Ministerstvo obrany sa zmenilo na hypermarket s najvyššími obratmi v dejinách Slovenska, prezidentská kancelária je iba cudzokrajným detašovaným pracoviskom a nadchádzajúce parlamentné voľby nie sú zo strany štátu vnímané ako najvyšší akt demoklracie, ale iba ako možnosť upevniť pozície tým, ktorých treba na pozíciách za každú cenu udržať, prípadne ich tam dostať. Ako keď si pes značkuje revír. Vy "Putinovci", tam dolu, držte huby, vtedy vás tu strpíme. Ale opovážte sa ich otvoriť. My zariadime, že vám to Europska únia a priatelia za oceánom zakážu. A to definitívne. Žiadna kritika vojny, lebo vojna je biznis. Najlepší, aký môže byť. Pravda, pre jej obete to dobrý biznis nie je, ale v každom kšefte sú kalkulované aj straty.

Šialenosť Zvieracej farmy

Erokomisárka Jourová si len tak, verejne, dovolí povedať, že "ľudia, ktorí majú svoj názor, sú Putinove bábky". Z mainstreamu, tak odduševnene navonok bojujúceho za slobodu a demokraciu, sa to zas nedozviete. Lebo Jourová je kamoška s tým a s tým a ten a ten musí u nás ak aj nie vyhrať voľby, tak v nich aspoň miešať karty. Viete, koho tým myslím, určite to viete.

Na Slovensku je to najnovšie zas "tak". Kto nekriticky neprijíma vojnovú propagandu EÚ a odváži sa urobiť si vlastný názor, získať informácie mimo štátnych médií, je bábkou nepriateľa.

Neopovážte sa vŕtať nos do dovozov z Ukrajiny!

Experti Európskej únie okamžite vyhlásia, že tamojšie potraviny sú nezávadné. Veď predstavujú podiel 40 percent na európskom trhu. Sú dobrým biznisom pre európske firmy, ktorých majitelia riadia Brusel a vlády národných štátov cez Brusel. A cez Brusel prichádzajú dotácie, granty, Brusel spravuje a riadi nadácie a toto prepytujem za výraz "padajúce hovno" na základe sebe vlastnému princípu, dopadá niekde na úroveň mentálneho poschodia slovenského hlavného mediálneho prúdu. O nič iné tu nejde a o občana už vôbec nie. Ani o demokraciu. Tá je iba brzdou blaha Orwellových zlatých svíň.

P.S.

"Skutočná degradácia nastala, keď si ľudia uvedomili, že sa spolčili s diablom, ale že aj diabol je lepší, ako takáto prázdnota existencie bez väčšieho významu. Problém dneška je v tom, ako poskytnúť ten vyšší význam a dôstojnosť životu, ktorý tento svet materiálnych tém tak potlačil." George Orwell

Do pozornosti podobnosti iba čisto náhodné 

"Všetci ľudia sú nepriatelia, všetky zvieratá sú si súdruhmi."
George Orwell, Animal Farm

Dva príkazy zo Zvieracej farmy

1. Čokoľvek ide po dvoch nohách, je nepriateľ.
2. Čokoľvek ide po štyroch nohách, alebo má krídla, je priateľ.

Parlamentná banda slepých, hluchých a hlúpych
Šestnásť percent dôvery v parlament? Alebo inak - osemdesiatštyri percent nedôvery v schopnosti a prácu "zástupcov občanov" v parlamente? Ak by boli poslanci už rozpadnutej, odvolanej a odídenej koalície aspoň trošku schopní sebareflexie, museli... Čítať ďalej
16 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik