Igor vždy trafí hlavičku po klinci
16 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

Klasické slovenské rozvedené stranícke "manželstvo". Bývalý "oľaňák" Juraj Krúpa sa na sociálnej sieti pustil do svojho bývalého straníckeho božstva - Igora Matoviča. Svoj status na túto tému nazval "Igorkom korunované „klenoty“  

"Pani prezidentka nezapla dobre prvý gombík" – zaperlil do zvedavých mikrofónov pred palácom prezidentky, boss obyčajných, Igor Matovič." Zaperlill na sieti do svojho ešte donedávna bývalého bossa Juraj Krúpa.

Podhadzovanie perál

"Tvárou sa mu mihol jemný ironický úsmev vševeda, aby pohodil plebsu ďalšie perly svojho neobyčajného ducha obyčajného človeka: 
„Najskôr mala rokovať s nami o vláde odborníkov. Ale asi sa inšpirovala monarchistickým štýlom na korunovácii kráľa Karola III..“ Pokračuje v búšení do Igora autor statusu.

Nech žije poetika slovenskej politiky!

"Dovolila si odignorovať naše vždy skvelé nápady obrúsené ako vzácne diamanty, – doplnil nečujne úvahu svojej duchaplnosti. Ale videl, že všetci niť jeho úvah pochopili.
„Ak by jej šlo o to, aby tu nebol chaos a bola tu stabilita, tak by sa snažila zostaviť vládu tak, aby mohla mať vyslovenú dôveru v parlamente. Zobrala to teda opačne.“ Nesklamal." Tvrdí exoľaňák o oľaňákovi na margo princeznej so zlatou hviezdou na čele. Teda, hviezdou, asi inou, priam hviezdami. Už len pruhy chýbajú.

Nahý kráľ

"Zadržiavaný nápor rehotu musel počkať. Explodoval až v okamihu, keď sa nahý kráľ bonmotov slovenskej politiky vzdialil z dosahu mikrofónov. Tomu sa v slovenskej politike hovorí suchý anglický humor trnavského gentlemana. Vždy trafí hlavičku po klinci!" konštatuje na sieti o jeho blahorodí Juraj Krúpa.

Keď politológ zhoväďuje Eda
Ospravedlňujem sa pánovi politológovi Jožovi Lenčovi (tak sám seba nazýva na sieti) za subštandardný výraz, ale Hegerova politika bola tiež subštandardná, takže iná voľba titulku neprišla do úvahy. "TRÁPNY POCIT BEZMOCNOSTI", titulkoval zas svoj... Čítať ďalej
16 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik