Ruská tenistka zavesila raketu na klinec. Pozrite na to telo!
15 | 05 | 2023 I Ivan Mihale

Ruská tenistka, ktorá v roku 2015 vyhrala juniorský turnaj vo Wimbledone a mala všetky znaky vychádzajúcej športovej hviezdy, ponúkla vzácny pohľad na dôvody, prečo zanechala šport na svetovej úrovni, namiesto toho sa rozhodla pre podnikateľskú kariéru a dokonca si vytvorila účet OnlyFans.

@reprofoto Instagram
@reprofoto Instagram
@reprofoto Instagram
@reprofoto Instagram
@reprofoto Instagram
@reprofoto Instagram

V rozhovore pre portál Sports.ru, ktorý bol zverejnený v piatok, 23-ročná Sofya Zhuková trvala na tom, že po ukončení kariéry v roku 2019 sa k tenisu už nikdy nevráti, a vysvetlila, že jej začiatky boli poznačené nielen obrovskou fyzickou záťažou, ale aj psychickými kolapsami.

Tlak rodičov

Zhuková povedala, že by mohla pokračovať v tenise, „keby som nezažila taký tlak zo strany mojej rodiny, rodičov“, ktorí ju tlačili k tomu, aby dosiahla v tomto športe veľkosť – na rozdiel od iných hráčok v jej veku, ktoré sa nemuseli vyrovnávať s takým veľkým tlakom a mohli viesť väčšinou normálny život.

Matka ma sprevádzala 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Plakala som kvôli tomu, vyšilovala som z únavy, zamykala som sa v kúpeľni, len aby som bola sama. Na turnajoch mama stála pri vchode do šatne, aby som tam nestrávil viac ako desať minút.


Práca vs. zdravie

Po tom, čo ju táto rutina prestala baviť, s tenisom po dosiahnutí plnoletosti skončila. Po svadbe si Žuková s manželom otvorila požičovňu áut a zároveň viedla niekoľko ďalších podnikov. Intenzívna pracovná záťaž spojená s podnikaním v oblasti požičiavania si však vybrala daň na jej zdraví, čo vyústilo do zápalu pankreasu.

Bývalá tenisová hviezda tiež potvrdila fámy, že si otvorila účet na webovej stránke OnlyFans, ktorá je určená pre predplatiteľov pre dospelých, ale uviedla, že nikdy nemala v úmysle produkovať žiadny explicitný alebo pornografický obsah.

Málo pracovať, veľa zarobiť

„Ak mám byť úprimná, len som sa začala zaujímať, koľko sa tam dá zarobiť za týždeň bez toho, aby človek nahral nejaký nahý a nemravný obsah… S manželom sme sa o to jednoducho začali zaujímať,“ povedala Žuková a dodala, že len za päť dní zarobila 4 500 dolárov.

Povedala, že bola výsledkami prekvapená, ale stratila záujem a nakoniec prestala nahrávať.

Počas svojej krátkej tenisovej kariéry získala Zhuková titul vo wimbledonskej dvojhre dievčat v roku 2015 a šesť turnajov Medzinárodnej tenisovej federácie. Teraz má okrem svojich podnikateľských aktivít aj účet na Instagrame s viac ako 168 000 odberateľmi.

ŠUTAJ EŠTOK: HEGER tri roky poslúchal MATOVIČA a obhajoval jeho atómovky
Matúš Šutaj Eštok, poslanec NR SR (Hlas) sa vo svojom facebookovom statuse pokúsil zhodnotiť uplynulé tri roky Eduarda Hegera vo funkciách. Poctivo kryl zlodejiny „4 mesiace pred voľbami je už viac menej jasné, kto chce vo voľbách uspieť a kto sa... Čítať ďalej
15 | 05 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik