Kollár nepodporí novelu Tomáša Tarabu, ktorá posilňuje paragraf 363
15 | 05 | 2023 I Ivan Mihale

Kollár nepodporí novelu Tomáša Tarabu, ktorá posilňuje paragraf 363. Uviedol to Boris Kollár v relácii Braňa Závodského v rádiu Expres. A to  ešte pred dvomi týždňami hovoril, že za novelu zahlasujú.

Viac ho ťahá Matovičov návrh

Pokiaľ ide o návrh Igora Matoviča odpustiť dane matkám detí do 15 rokov, o ňom bude ešte Sme rodina rokovať. „Vyzerá to tak, že za určitých okolností to môžeme podporiť,“ dodal.

Novela paragrafu 363

Kollár v relácii Braňa Závodského v rádiu Expres povedal, že pokiaľ ide o novelu paragrafu 363, tak je za zachovanie súčasného status quo. Sme rodina teda nepodporí Tarabov návrh, ale ani zmeny, ktoré tento sporný paragraf obmedzujú.

Kollár a jeho inšpirácie americkými sektami
Pokrok nezastavíš. Kým "veriaci" v jeho božstvo Igora Matoviča nie sú schopní vidieť inú realitu, ako tú, ktorú im nadiktuje majiteľ OĽaNO, dokonca, už žiadnu realitu, iba zjavenia Igorove, tak Kollár posunul "sektárstvo" na Slovensku na vyššiu... Čítať ďalej
15 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik