Hlas ľudu: Za orgie v Dubaji a vaše prešustrované peniaze – vaša SASKA
15 | 05 | 2023 I Mária Škultétyová

V apríli sa povyzúvali, narobili si nové promo obrázky, nahodili jednotné uniformy. Staré ksichty s novým menom. Snaha oblbnúť voliča nepozná hranice. Dnes bosí, zajtra možno v rúchu, v ktorom sa narodili.

V komentári, ktorým som reagoval na “bosú“ fotku Janky Cigánikovej, bolo aj toto:

„Keď už nevieme, ako zaujať, spravia to pekné fotečky a plytké slová. A tak si pár jedincov oblečie džínsy, biele tričká a len tak naboso sa odfotia.

Dámy, nabudúce poprosím červené gaťky, a vy, páni, dúhové boxerky! A spustiť ich na pol žrde. Hore nič.  Hore postačia chlpy, prípadne tetovanie. A do huby fajčivo, najlepšie trávu. Bude to také sexi, také  príťažlivé. Mládež na to sadne ako mucha na oné.“

A na inom mieste som sa Janke takto prihovorila:

„Milá Janka, neviem, v čej hlave sa zrodila bosá myšlienka, neviem ani, čo ste tým chceli vyjadriť, skúsim len hádať. Možno ste chceli povedať, že máte hrubú kožu. Kožu, ktorú ani piesok nepoškriabe, sklo neporeže a mráz nespáli. Alebo ste všetky peniažky poslali na Ukrajinu a na obuv nezvýšilo. To sa mi vidí menej pravdepodobné. Najviac sa prikláňam k myšlienke, že ste chceli zaujať. Síce hlúpo, ale predsa.

Ak budete rozmýšľať, čím zaujať nabudúce, poradím vám.  Odfoťte sa   s holou riťou a pod fotku napíšte: Vidíte, až kam sme to my zo SaS dotiahli. Toto rozvešajte po Slovensku a výsledok sa ukáže.“

S odstupom času, keď vyšli na povrch skutočnosti o tom, ako si Riško s kamošmi a kadekým v Dubaji za naše peniaze užíval, zmenila som názor.

Aj keď nápad s holou riťou nebol zlý, teraz mám pre Sasku iný, lepší  návrh. Vystihuje aktuálnu situáciu, do ktorej sa liberáli dostali vlastnou vinou.

Milý bosý Riško a celá bosá a poondiata SASKA! Odfoťte sa v pásikavom mundúre za mrežami. A k tomu pridajte text: Za dubajské orgie a vaše prešustrované peniaze! Vaša SASKA

S takýmito bilbordmi budete originálni. Ani ten váš český marketér vám lepšie nevymyslí. Výsledok uvidíte.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik