ZÁZRAK nedeľného poludnia! RTVS PRELAMUJE TABU (FOTOGALÉRIA)
14 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

Verojnoprávny telerozhlas sa konečne prebral a zdá sa, že chce naplniť svoje sľuby o objektivite. Do nedeľnej diskusnej relácie O 5 minút 12 si totiž pozval toľko zatracovaného podpredsedu opozičnej strany Smer - SSD Ľuboša Blahu. "Podstatné je, aby ma pustili cez vrátnicu, všetko ostatné zvládnem," reagoval Blaha na pozvanie.

"V RTVS ma čaká trochu vtipnejší formát - konečne prestali s cenzúrou mojej osoby a láskavo Smeru dovolili, aby ma nominoval do relácie O 5 minút 12. Zázrak," skonštatoval na Telegrame Blaha.

Pripustil však, že spoludiskutéri budú v prevahe. "Ale až tak veľmi sa ma boja, že proti mne postavili prakticky celú vládnu koalíciu - budú tam traja pravičiari z OĽaNO, SaS a Sme rodiny proti jednému Blahovi. Hrdinovia. Už tam chýba iba Remišová a boli by kompletní - prosím, pokojne zavolajte aj Veroniku, nech je to 4 proti 1, vôbec mi to nevadí. Beriem s humorom - veď žijeme na Slovensku," berie výzvu s humorom opozičný politik.

My chceme iba pripomenúť, že tam bude i moderátor Marek Makara. Takže to 4 na 1 bude splnené do bodky. Ak teda Makara pripustí Blahu vôbec k slovu. Toho sa však smerák neobáva. "Podstatné je, aby ma pustili cez vrátnicu, všetko ostatné zvládnem," verí si Blaha. 

Ďalšími hosťami poludňajšej debaty budú predseda poslaneckého klubu v NR SR, člen predsedníctva hnutia OĽANO Michal Šipoš, končiaci minister práce, sociálnych vecí a rodiny SR, podpredseda hnutia Sme rodina  Milan Krajniak a poslanec NR SR za SaS Juraj Krúpa.

No, každopádne sa máme na na čo tešiť a takisto aj RTVS. Sledovanosť bude totiž, pravdepodobne, enormná!

Michal Šipoš/TASR
Zdroj: FB / Milan Krajniak
Juraj Krúpa
Juraj Krúpa
Zdroj: FB / Juraj Krúpa
Ľuboš Blaha burcuje Slovákov na protivládny míting do Rimavskej Soboty ako správy revolucionár. Zdroj: FB Ľuboš Blaha
Marek Makara, zdroj: FB/RTVS
Juraj Krúpa

Blaha: ČAPUTOVEJ VLÁDA JE PARÓDIOU NA NEZÁVISLOSŤ 
Prezidentka Zuzana Čaputová tu tri dni vyplakávala, že čo si to dovoľujeme upozorňovať na to, že jej vláda má blízko k Sorosovi. A včera predstavila nového ministra školstva, Daniela Bútoru, ktorého otec sedí v Rade starších Nadácie otvorenej... Čítať ďalej
13 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik