Volajme ju Veď-vieš-kto!
14 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

Je pani Veď-vieš-kto liberálny Voldemort? Popdpredsedníčka SNS síce meno v statuse na sociálnej sieti napísala, ale nie je isté, či si to môžeme dovoliť my. Veď - viete ako, u nás je to teraz tak.

"Zakázať, zatvoriť ústa, vymazať, zavrieť - to sú metódy práce tej, ktorú najnovšie nielenže nemôžeš kritizovať, ale jej meno nesmieš vôbec ani spomenúť!" Začína status Dagmar Kramplová.

Bacha na upozornenie

"Aktuálne začali chodiť ..... (my meno sociálnej siete nemôžeme zverejniť, doplňte si prosím - pozn red. HD) upozornenia, v ktorých sa administrátori ..... (siete - pozn.red. HD) vyhrážajú zablokovaním a zmazaním tým, ktorí budú Veď-vieš-koho kritizovať. Veď-vieš kto je totiž v liberálnej demokracii nekritizovateľná a asi aj posvätná, podobne ako v Indii jedno nemenované zviera.

Ja sa samozrejme zastrašiť nenechám a budem aj naďalej ... (Veď-vieš-koho - zámena HD) za všetku jej protislovenskú činnosť kritizovať!" Píše a sľubuje podpredsedníčka SNS.

Zuzana Čaputová, Joe Biden, foto: FB/Zuzana Čaputová

Takže takto

"Aby bol ale spokojný aj na hlavu postavený systém tzv. liberálnej demokracie, bolo by asi dobré volať ju už len ako pani Veď-vieš-kto. Tí odvážnejší ju ale kľudne môžu volať aj liberálny Voldemort.

Je evidentné, že Veď-vieš-kto má od konania referenda až panický strach z toho, že v roku 2024 pôjde po prezidentských voľbách aj s jej bandou mimovládkarov z prezidentského paláca preč a preto sa na všetky strany vyhráža. Nie je sa čo čudovať, pocit, že na referende bolo viac občanov, než bol počet jej voličov v prezidentských voľbách, musí byť naozaj veľmi, ale veľmi nepríjemný a skľučujúci. Ani zákazy a vyhrážky však tohto liberálneho Voldemorta v prezidentskom paláci neudržia!" Končí nápaditý status Dagnar Kramplová

Po "neskáčte mi do reči" zostal divák bez reči
Relácia, ktorá sa dá pozerať iba s profesionálnym sebazaprením, presnejšie, jedna z takých relácií, sa volá Na hrane TV JOJ. Nuž a taká, ktorá sa ani s profesionálnym sebazaprením dopozerať takmer nedala, bola nateraz jej posledná časť. A ak si... Čítať ďalej
13 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme