Pellegrini: Heger nie je OBEŤOU, ale PÔVODCOM TOHTO CHAOSU! (VIDEO)
13 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

Pán Heger nie je obeťou, ale pôvodcom tohto chaosu, hoci sa dnes tvári, že za rozvrat nenesie zodpovednosť. Predseda mimoparlamentnej strany Hlas-SD Peter Pellegrini dosluhujúceho povaleného premiéra považuje za súčasť chaosu, pretože stál na čele tejto neschopnej vlády.

Heger podľa Pellegriniho nie je opozičný politik, ktorý zrazu prišiel a pozerá, ako Slovensko vyzerá. On spolutvoril tú atmosféru a on bol pravou rukou Igora Matoviča.

Marazmus, chaos a bieda

 

Podľa Pellegriniho Hlas-SD bude po voľbách len v takej vláde, ktorá bude na prospech Slovenska. Zatiaľ vylučujú zo spolupráce OĽANO a ĽSNS. Zároveň si nemyslí, že by znovu mali dostať šancu viesť túto krajinu ľudia, ktorí ju dotiahli do tohto marazmu, chaosu a biedy. Dodal, že aj jeho odpoveď je tak veľmi jasná.

Hlas-SD o pár týždňov na svojom sneme jasne predstaví podmienky, za akých sú ochotní vstúpiť s hocikým do koalície, ak im ľudia prejavia dôveru. Ostatné politické strany tak budú musieť povedať, či sú ochotné ich splniť.

Heger priznal: MATOVIČA SO SULÍKOM SOM NEZVLÁDOL
Celá vláda bola krehká pre hádky Sulíka a Matoviča. V sobotu (13. 5.) to uviedol dosluhujúci dočasne poverený predseda vlády Eduard Heger v diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy. Priznal si zlyhanie v tom, že si od začiatku myslel, že ich zvládne.... Čítať ďalej
13 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik