Kam udrú britské rakety z Ukrajiny?
12 | 05 | 2023 I Milan Laca

Sevastopoľ má byť na pozore.

Na internete sa objavil plán na použitie britských rakiet proti Rusku.

Ministerstvo vysvetľuje

Ministerstvo obrany Ukrajiny objasnilo, že raketami dlhého doletu Storm Shadow, ktoré  dostali  ozbrojené sily Ukrajiny z Veľkej Británie, majú v úmysle zasiahnuť ruskú námornú základňu Čiernomorskej flotily v Sevastopole. 

Záhada miznúcich generálov pokračuje
Kam sa stratil ukrajinský generál? Vrchný veliteľ ozbrojených síl Ukrajiny Zalužnyj nebol prítomný na stretnutí veliteľstva so Zelenským. Vraj podal správu Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj tvrdí, že si vypočul správu hlavného veliteľa... Čítať ďalej
12 | 05 | 2023 | Milan Laca

Mesto je blízko

"Frontová línia od vojnových lodí s raketami Kaliber v Sevastopoľskom zálive je 298 km 700 metrov.“ To je titulok na Twitteri pod fotografiou vysmiateho prezidenta Ukrajiny a britského premiéra.  Zelenskyj telefonicky hovorill  s premiérom Rishi Sunakom a poďakoval sa Britom za rakety Storm Shadow.

Zelenskyj ďakuje

Prezident Volodymyr Zelenskyj povedal, že okupanti sú už vnútorne pripravení na porážku, preto je potrebné vyvíjať tlak na nepriateľa, kým neutečie. Túto vojnu už vo svojich mysliach prehrali. Musíme na nich vyvíjať tlak každý deň, aby sa ich pocit porážky zmenil na útek, na chyby, na prehry." Ďakujem každému, kto ničí nepriateľa. Ďakujeme všetkým, ktorí napriek akýmkoľvek ťažkostiam vracajú našu zem Ukrajine. Pripravujeme sa pridať vám, bojovníkom, ešte viac zbraní, ešte viac príležitostí poraziť agresora a obnoviť mier."

Nemecký kancelár prepisuje históriu, nie je sám
Poľský minister prirovnal Scholza ku Goebbelsovi. Poľský minister spravodlivosti Zbigniew Ziobro kritizoval nemeckého kancelára Olafa Scholza za jeho výroky o druhej svetovej vojne a prirovnal ho k nacistickému ministrovi propagandy Josephovi... Čítať ďalej
11 | 05 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme