Jasný odkaz Uhríkovcov
12 | 05 | 2023 I Ivan Mihale

Aktuálne na Slovensku prebieha výmena vlády. Nič to však nemení na tom, že parlamentné voľby sa nezadržateľne blížia. Termín 30. septembra je čo nevidieť a politický boj začína gradovať. Milan Uhrík z hnutia Republika má pre Slovákov krátky a výstižný postreh k úradnickej vláde.

"Pri pohľade na novú prezidentskú vládu je to čoraz zrejmejšie. Vlády nad Slovenskom sa ujímajú opäť 🇺🇸🇪🇺 atlantisti. Nedovoľme, aby boli nasledujúce voľby "posledné slovenské". Lebo keď uspejú progresívci, tak vieme, čo so Slovenskom spravia..." Znie krátky status Milana Uhríka.

 

Mrzačenie detí v Austrálií NIE JE v poriadku! O čo ide?
Bábätkám v celej Austrálii sa operatívne upravujú pohlavné orgány. Táto „normalizácia pohlavných orgánov“ je dlho kritizovaná hlavne zdravotníkmi, ktorí sa túto prax snažia postaviť mimo zákon. Takéto operácie spôsobujú deťom celoživotné problémy,... Čítať ďalej
12 | 05 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik