Hlas ľudu: Eurohujerka Nicholsonová: „Neverte v bruselský diktát, za všetko si môžeme sami.“ Čo na to čitatelia?
12 | 05 | 2023 I Mária Škultétyová

„Aký život by sme mali my a naše deti, keby sme sa pred devätnástimi rokmi nestali členmi Únie? Neostali by sme aj naďalej čiernou dierou Európy?“ pýta Lucia Nicholsonová.

Nebola by to ona, keby nechválila Brusel a neváľala vinu na nás. Všetko dobré tu máme len vďaka nej a EÚ. Bez nich by sme neprežili a naše deti by boli načisto stratené a odsúdené na podpriemerné slovenské školy.

A ešte čosi. Podľa Nicholsonovej nemáme veriť v bruselský diktát. Najväčšie nezmysly prichádzajú od našich   politikov a úradníkov. Tí svoju neschopnosť zakrývajú tvrdením, že za všetko môže Brusel. To je blbosť. Za všetko si môžeme sami, lebo volíme podpriemerných politikov bez vízie.

V takomto duchu sa nám ku Dňu Európy prihovorila naša eurohujerka Nicholsonová. Neviem, či toto pejoratívum je celkom namieste, lebo kritická Lucia sa zmieňuje aj o nedostatkoch EÚ. Vraj je to moloch, ktorý sa hýbe pomaly, a často rieši problémy, ktoré sú odtrhnuté od reality.

Milá Lucia! Na zrýchlenie tohto molocha zrejme chýba palivo. Nevyznám sa v energetike, ale najlepší bude elektrický pohon. Veď v Bruseli už niečo rozumné vymyslíte. Len neviem, či aj vy sa zaradíte k tým múdrym. Lebo vy ste, ak sa nemýlim, absolvovali len podpriemerné slovenské školy. I napriek tomu ste to dotiahli až do Bruselu. Ale v niečom máte predsa len pravdu. Volíme si neschopných politikov bez vízie. Ešte dobre, že do týchto volieb vaše Jablko nejde. Aspoň tak som to pochopila z jedného vášho prejavu. Vďakabohu za to!

A teraz si pozrime, ako na Luckin komentár reagovali jej čitatelia

-Čisté, bohapusté tľachy.

-Jej, nezabudlo sa na diktát z Bruselu pri covide, moja, nezabudlo..... Ani pivo s penou by som už podľa takej ako vy, nikdy nedostala. Nezabudlo sa... 

-Presne, volíme podpriemerných politikov, ako si ty!!!

­-Áno, ale nie diktát EK. Máme vlastnú kultúru, vlastnú históriu a, hlavne, vlastný rozum.

-Máš ešte rok a ideš na podporu.

-Nevedia, koľko je pohlaví.

-Dobre ťa platia za propagandu. Pozri na svojich rodičov, v akej zdravej Európe ťa porodili a vychovali. A si tu živá a “zdravá“.

-Pred devätnástimi rokmi som mal stokrát lepší život ako teraz! Všetko išlo hore, len výplaty sú v riti.

A napokon “sám vojak v poli“

Slovensko sa dostalo medzi najbohatšie a najbezpečnejšie krajiny planéty, do istej miery možno náhodou. Nemáme právo pre budúcnosť našich detí túto šancu zlikvidovať. Ak naším konaním Slovensko posunieme mimo euroatlanticého priestoru, bude to nadlho, možno navždy. Nikto z nás nemá mandát toto dopustiť. Potrebujeme viac EÚ, nie menej. Šťastný deň Európy prajeme!

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Prezidentka ako krkavčia matka?
Pomenovanie krkavčia matka netreba zvlášť predstavovať. Označujeme ním ženu, ktorá sa nestará o svoje deti. Opustí ich vtedy, keď ju najviac potrebujú. Píše Hlas ľudu, Hlavného denníka, Mária Škultétyová. Prečo krkavčia matka, a prečo práve toto... Čítať ďalej
10 | 05 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik