SNS: Chaos na Slovensku spôsobila prezidentka
12 | 05 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Členovia vlády odborníkov idú do rizika a dobrodružstva. Každý minister môže počas nasledujúcich mesiacov maximálne "svietiť a kúriť", ak nemá podporu Národnej rady (NR) SR.

"Ľudovít Ódor predložil po konzultácii s prezidentkou verejnosti zoznam mien, ktorý sa skladá jednak z osôb, ktoré sú lobisticky poprepájané na finančné skupiny, a súčasne osôb, ktoré sú historicky kariérni úradníci na jednotlivých ministerstvách," znie v stanovisku najstaršej politickej strane SNS.

Strana tiež uviedla, že rozhodnutím prezidentky Zuzany Čaputovej na poslednú chvíľu sa len prehlbuje kríza, za ktorú nesie prezidentka plnú zodpovednosť. "Ak by prezidentka konala počas uplynulých troch rokov, chaos a anarchia na Slovensku nemuseli mať také rozmery, ako vidíme v súčasnosti," doplnili v stanovisku.

Prezidentka v piatok zverejnila zoznam členov vlády odborníkov. Nahradí dočasne poverený kabinet Eduarda Hegera, ktorý koncom minulého týždňa požiadal prezidentku o zbavenie poverenia viesť vládu.

SNS nezaháľa a naďalej prekvapuje
Slovenská národná strana rozhodne nezaháľa. V utorok (9. 5.) podpísala memorandum o spolupráci s Jednotou dôchodcov Slovenska (JDS) a v stredu (10. 5.) Andrej Danko oznámil, že pozvanie na národniarsku kandidátsku listinu pre predčasné parlamentné... Čítať ďalej
10 | 05 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme