Blaha o kauzách Vlčana a Sulíka: Takto skončili veľkí protikorupční bojovníci!
12 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

Tento týždeň bol pre slovenských liberálov úplný masaker! Bilancoval na sociálnej sieti podpredseda Smeru - SSD Ľuboš Blaha. Vlčana aj Sulíka, veľké protikorupčné hviezdy OĽaNO a SaS, bude vyšetrovať NAKA - perfektné. Takto skončili veľkí protikorupční bojovníci, upozorňuje Blaha.

Že protikorupčná vláda! 

"Spomeňte si na tie reči Matoviča a Sulíka, ako idú bojovať proti korupcii. A bum, Vlčan z OĽaNO si od Budaja z OĽaNO priklepne 1,4 milióna a Čaputová to prikryje. Keby na to Smer neupozornil, celé by sa to ututlalo. Toto je to Slušné Slovensko, bravó, klamať a ututlávať!," konštatuje opozičný poslanec.

Po včerajšku sa nám krásne vyfarbil aj Sulík a jeho SaS

Minister Hirman po kontrole na ministerstve zistil, že Sulík minul vyše milióna eur na stranícke a rodinné bakchanálie v Dubaji - tomuto sa až nechce veriť, krúti hlavou smerák. "On si tam pre svojich kamošov objednával luxusné apartmány, hodovali, pili - a to všetko za štátne peniaze."

Blaha pripomína aj kauzu Sulíkovej dcéry, ktorá s tatkom papalášom cestovala do Dubaja za peniaze daňových poplatníkov - Sulík si totiž vymyslel, že je odborníčka na energetické právo. A toto je podľa politika len špička ľadovca. "Saska si zo štátnych financií urobila El Dorado a kým ľudia na Slovensku padali na ústa, oni si robili luxusné výletíky do emirátov, kde sa váľali na pláži." 

Hirman okomentoval Sulíkov nezaplatený MILIÓN za EXPO: Je to jeden VEĽKÝ BORDEL!
Hirman začal vyťahovať zo skrine Sulíkových kostlivcov! Jedlo, pitie, apartmány. Neuhradené účty presahujú milión eur! Reč je o výstave EXPO v Dubaji pod taktovkou vtedajšieho ministra hospodárstva Richarda Sulíka (SaS). Karel Hirman (Demokrati)... Čítať ďalej
12 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

Kedy vyrukujú s "LEBO FICO"?

Vlčana aj Sulíka, veľké protikorupčné hviezdy OĽaNO a SaS, bude vyšetrovať NAKA - perfektné. Takto skončili veľkí protikorupční bojovníci, upozorňuje Blaha. "Nasaďte prosím na OĽaNO a SaS čurillovcov, o pár dní zistia, že za všetko môže Robert Fico." 

Prezidentka nemohla nič "citlivo" ututlať

OĽaNO a SaS sú podľa Blahu obyčajní zlodeji, papaláši a kriminálnici. "Ich zločiny sa prevalili - toto je ich koniec. To, čo napáchali s verejnými financiami, je taká nehoráznosť, že ak by tu fungovala nejaká spravodlivosť, Vlčan, Budaj, Sulík aj Matovič by už dávno stáli pred súdom. Aj s Čaputovou. Mimochodom, ešteže Hirman nešiel do svojimi odhaleniami o Sulíkovi za prezidentkou Čaputovou, tá by to určite "citlivo" ututľala," hovorí smerák.

"Tento týždeň bol pre slovenských liberálov úplný masaker," uzavrel Blaha. 

PRIESKUM: Hegerovi zostali len oči pre plač
Najnovší volebný priesku agentúry AKO pre reláciu Na hrane TV JOJ veľa prekvapení nepripravil. Najvyššie preferencie má aj naďalej Smer - SSD. Nasledujú Hlas a Progresívne Slovensko. Demokrati ledva prekonali tri percentá a do parlamentu by sa... Čítať ďalej
12 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik