Sabotáž Veroniky Remišovej, alebo keď má niekto dlhší jazyk, ako ruky (VIDEO)
11 | 05 | 2023 I Gabriela Fedičová

Veronika Remišová mala dlhší jazyk, ako ruky, tvrdí Michal Kaliňák, expert na samosprávy za stranu Hlas - SD. Ide podľa neho o sabotáž zo strany Remišovej.

Veronika Remišová podľa Michala Kaliňáka tri roky sabotovala regionálny rozvoj, a to, čo predviedla pri eurofondoch bola tiež sabotáž

Michal Kaliňák je presvedčený, že Veronika Remišová viedla ministerstvo so silným názvom, ale so slabým obsahom, čo dokázala chabým výsledkom.

Na samosprávy podľa Kaliňáka, uvalila ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR a predsedníčka strany Za ľudí, Remišová eurofondovú depresiu.

"Mlčala pri náraste cien stavebných materiálov v rámci eurofondových projektov. Poslala na trestnú lavicu eurofondové projekty, ktoré zostali v zásobníku. Mala dlhší jazyk ako ruky a je zrejmé, že regionálny rozvoj treba robiť presne opačne ako to predvádzala," konštatoval vo zverejnenom videu okrem iného Michal Kaliňák.

VIDEO:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik