Rozzúrená Denisa Saková: Hanba Romanovi Mikulcovi!
11 | 05 | 2023 I Gabriela Fedičová

Všetci riešia “útoky” Roberta Fica na pani prezidentku Čaputovú. No možno by mali riešiť rovnako aj status dosluhujúceho ministra vnútra R. Mikulca, myslí si exministerka vnútra Denisa Saková (Hlas - SD). V krátkom príspevku na sociálnej sieti vysvetlila, prečo "HANBA Romanovi Mikulcovi"!

Všetci riešia “útoky” Roberta Fica na pani prezidentku Čaputovú. No možno by mali riešiť rovnako aj dnešný status dosluhujúceho ministra vnútra R. Mikulca, reaguje exministerka vnútra Denisa Saková na príspevok Romana Mikulca (OĽaNO), dočasne povereného ministra vnútra.

Ten dal moje meno bez hanby do názvu svojho statusu. Keď si ho však človek prečíta, tak sa dozvie, že rieši prípady z roku 2017, ktoré vymysleli súčasní hlavní kajúcnici Makó a Slobodník. O ich čestnosti a dôveryhodnosti vie svoje celé Slovensko, vysvetľuje Saková.

"Pán Mikulec, ja som bola ministerkou od roku 2018 a vy to dobre viete. Je jasné, že pán Mikulec tento výstup urobil vedome s mojim menom v nadpise, aby ma krivo obvinil a pošpinil. Je to smutné, ak odstupujúci minister je tak frustrovaný, že nevie odísť z funkcie so cťou a potrebuje na záver svojej ministerskej kariéry zákerne útočiť," konštatuje v závere príspevku na sociálnej sieti Saková.

Čo rozzúrilo Denisu Sakovú?

To naozaj pani Saková? Pýta sa Roman Mikulec na sociálnej sieti.

Kedy prijmete zodpovednosť za svojich nominantov, nehanbíte sa? Je urážkou všetkých občanov Slovenska, že sa po toľkých rokoch znásilňovania spravodlivosti dokážete pred nich postaviť a klamať o čistote svojho vládnutia. Na rozdiel od Vás, ja môžem byť na súčasné vedenie Policajného zboru hrdý, deklaruje Mikulec.

Dnes som si prečítal nové šokujúce informácie o fungovaní polície pod taktovkou Smeru.

Hovoria o tom, ako sa dali objednať, alebo zastaviť zásahy a vyšetrovaný si dokonca mohol zvoliť spôsob, akým mu bude predvolanie doručené. Takýto korupčný cenník vyhovoval oligarchom a politikom, ktorí naň boli extrémne navyknutí, takže nečudo, že sa dnes Fico, Kaliňák či pani Saková na tlačovkách rozčuľujú. Ich firmičku Polícia s.r.o. zrazu prestali mať pod kontrolou a čo je (pre nich) horšie, niektorí z nich začali o spôsobe jej riadenia otvorene rozprávať. Je to hnus, píše Mikulec.

Porovnáva tiež zásahy v minulosti a dnes! "Nenechajte sa zmýliť, polícia nevyšetruje iba politických nominantov. Ak chceme našu krajinu posunúť dopredu, korupciu musíme vymetať bez ohľadu na to, v ktorom kúte sa schováva, a to sa začalo diať. Verím, že to tak ostane aj naďalej," píše dočasne poverený minister vnútra na sociálnej sieti Roman Mikulec.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik