Hlas ľudu: Pani Hegerová, váš Edinko je neschopný politik - nevidíte?
09 | 05 | 2023 I Mária Škultétyová

Je pekné, že ako manželka ho obhajujete, hovoríte o ňom, aký je čestný, láskavý, múdry a mimoriadne schopný muž. Vy ho tak vnímate predovšetkým preto, lebo ho máte rada, máte s ním štyri deti. Možno vás ako rodinu vie zabezpečiť, píše Hlas ľudu, Hlavného denníka, Mária Škultétyová.

Chápem, že v mimoriadnych a neočakávaných situáciách musel byť na mieste činu, lebo mu to z funkcie vyplynulo. Ale ak sa pre dobro tejto krajiny váš Edy málo vyspal, ak zanedbal svoje deti a vás, tak potom nepatrí do politiky. Aj politik by mal vedieť zosúladiť čas na prácu s časom pre rodinu. Ako matka to iste uznáte. Alebo ak chce robiť politiku, nemal by si zakladať rozvetvenú rodinu.

Viem, že všeobecne platí, že deti prinášajú do rodiny radosť. Ale ak jeden rodič zlyháva, deti trpia. A to poznačí aj ich ďalší život. Spomienky na také detstvo nebývajú najkrajšie.

S politikou mal Edy počkať, kým deti vyrastú. Možno by dovtedy nazbieral aj viac životných skúseností.

Hovoríte, že ľudia ako on by mali robiť politiku. Ja si to, pani Lucia, nemyslím. Veď napokon, výsledok sa ukázal. Hoci, ako to on hovoril, veľmi intenzívne pracoval, vláda padla aj pre jeho neschopnosť.

Edy nie je schopný politik, a tobôž už nie štátnik. Takí ako on sa nehodia na štátnickú reprezentáciu. Poviem vám to tak od srdca: aj keď je pre vás možno najkrajší a najdokonalejší, nemá mustru na štátnika. Nemá vystupovanie ani reč na to, aby reprezentoval krajinu. A teraz sa, prosím, neurazte, mne váš Edy pripadá ako nastrčený, smiešny pajác. A čo mu ako premiérovi mnohí vyčítajú, je fakt, že nikdy nemal svoj vlastný názor. Tlmočil to, čo mu jeho stranícky boss prikázal. Visel na šnúrke od Igorových gatí. Ukázalo sa, že aj vyhovárať sa na druhých sa naučil od neho. Až keď sa vymkol spod Igorovho diktátu, až potom sa vyjadroval za seba. Ale ten začiatok, ohlásenie vzniku strany Demokrati, mu tiež slávu nepriniesol. Tuším to urobil akosi tajne.

A počuť z jeho úst slová o demokracii a demokratoch je na smiech, či skôr na zaplakanie. Uzurpovať si vyjadrenia, kto je demokrat, a najmä  stavať na urážkach opozície mu doteraz ako-tak vynášalo. Ale verte, že spojenie lebo Fico sa už ľuďom prejedlo. Ľudia hľadajú skutky, nie iba slová.

To, že sa v telke postavil pred občanov, aby sa ospravedlnil za chaos, čo on a jeho vláda spôsobila, ešte neznamená, že je čestný. Urobil to len preto, lebo mu poriadne tečie do topánok. No on v politike chce zostať, aj keď nemá na to predpoklady a nemá ani dôveru ľudí. Ešte len stranu založil,
a už od neho odskakujú. Tak je to s vaším Edym, pani Hegerová!

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Lucia Hegerová prehovorila o Ediovi (FOTO)
Lucia Hegerová, manželka Eduarda Hegera prehovorila. V príspevku na sociálnej sieti nechala veľmi emotívny odkaz pre svojho manžela, ktorého nazýva Ediom. Eduard Heger požiadal prezidentku Zuzanu Čaputovú o zbavenie poverenia viesť vládu. Oznámil... Čítať ďalej
07 | 05 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik