György Gyimesi: Ubite Naďa srdiečkami!
09 | 05 | 2023 I Eka Balaskova

Zdá sa, že niektorých poslancov sa úplný rozpad vlády dotýka nie len profesne, ale aj osobne. Dokazuje to nezaradený poslanec György Gyimesi, ktorý do parlamentu nastúpil ako náhradník za ministra obrany Jaroslava Naďa.

Ten sa podľa Gyimesiho nechal počuť, že jeho najkrajší deň v živote bude deň jeho návratu do parlamentu. Gyimesi preto radí svojim fanúšikom, aby Naďovi posielali srdiečka. Jaroslav Naď tiež skonštatoval, že úradnícka vláda už tu mohla byť skôr, no chápe, prečo sa s ňou čakalo.

Dotknutý čoskoro bývalý poslanec

„Dvakrát odvolaný minister Naď sa vyjadril, najkrajší deň svojho života zažije vtedy, keď sa vráti do parlamentu a ja, ako jeho náhradník, odtiaľ odídem. Neviem, ako je to u vás, ale ja som najkrajší deň svojho života zažil vtedy, keď sa mi narodil syn a ďalšie zažívam, keď s ním trávim voľné chvíle,“ konštatuje György Gyimesi vo videu na Facebooku. Svojich fanúšikov preto vyzval:

„Preto pomôžme Jarovi Naďovi, pomôžme tomuto frustrovanému človeku a pošlime mu všetci jedno veľké srdiečko a urobme jeho deň krajším.“

Máme sa k hrobom prikrádať, ako zlodeji? (VIDEO)
Politológ a pedagóg Eduard Chmelár sa zamýšľa nad ôsmym májom nie len v súvislosti s víťazstvom nad fašizmom, ale s mierom všeobecne, ako aj nad tým, čo nám ho môže zabezpečiť. Predstavte si Slovensko ako mierový štát, radí nám. Chmelár je jeden z... Čítať ďalej
09 | 05 | 2023 | Eka Balaskova

Malo to byť už dávno

"Bol by som radšej, ak by sa to urobilo rýchlejšie a nie až na budúci týždeň, ale rozumiem, že ešte nie sú pripravení všetci členovia budúcej úradníckej vlády,"uviedol odvolaný minister obrany Naď s tým, že je spokojný aj s tým, kto by mal byť jeho nástupcom.

POTREBUJEME VAŠU POMOC

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik