Buckinghamský palác vydáva oficiálne korunovačné portréty
09 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

Po korunovácii kráľa Karola III. (74) a kráľovnej Camilly (75), palác zverejnil oficiálne portrétne fotografie kráľovského páru a skupinovú snímku. Oficiálny portrét korunovácie zobrazuje Charlesa v kompletných regáliách sediaceho na tróne v Buckinghamskom paláci. V rukách drží guľu a žezlo a na hlave nosí Imperial State Crown. Informuje web orf. at.

Kráľ Karol III

Obraz by mal vstúpiť do histórie: Zodpovedajúci portrét jeho matky sa považuje za priam historický. Na jednom z obrázkov je možné vidieť kráľovnú Camillu aj jednotlivo. Stojí s korunou kráľovnej Márie na hlave v Zelenom salóne paláca a usmieva sa. Ďalšia fotografia ukazuje kráľovský pár spolu v trónnej sále zámku, obaja nosia svoje koruny.

Jedna z fotografií ukazuje niekoľko členov kráľovskej rodiny na schodoch trónu. V strede sú opäť kráľ a kráľovná, ktorých dlhé rúcha siahajú až po schody a ešte o kúsok ďalej. Po monarchovej pravici je jeho sestra princezná Anne (72) s manželom Timom Laurenceom (68). Vedľa Camilly princ William (40) a jeho manželka princezná Kate (41).

Charles a Camilla

Na záver dlhého korunovačného víkendu sa poďakovali aj všetkým pomocníkom a oslavujúcim. "Vedomosť, že máme za sebou vašu podporu a cítiť vašu dobrú vôľu toľkými rôznymi spôsobmi, bol ten najlepší korunovačný dar, aký kedy bol," napísal Charles v správe zverejnenej v pondelok večer.

Smrtka na korunovácii kráľa! (VIDEO)
Na korunovácii Karola III. sa objavil strašidelný hosť. Daily Mail: Na korunovácii v Londýne zbadali smrť s kosou. V sobotu 6. mája sa uskutočnila korunovácia bristského kráľa Karola III. a jeho manželky, kráľovnej Camilly. Na ceremóniu pozvali ... Čítať ďalej
08 | 05 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik