VIDEO BRUTÁLNEJ zrážky dvoch MOTORKÁROV: Jeden z nich ZOMREL!
08 | 05 | 2023 I Ivan Mihale

Motorkárska sezóna ešte poriadne nezačala a v topoľčianskom okrese v obci Nemčice si incident vyžiadal svoju prvú obeť.

Záchranné zložky boli včera v popoludní vyslané k dopravnej nehode, ktorá sa stala na križovatke v obci Nemčice v topoľčianskom okrese. “75-ročný vodič motocykla BMW pravdepodobne nedal prednosť motocyklu Honda, ktorý viedol 20-ročný muž. 75-ročný motorkár bol so zraneniami prevezený vrtuľníkom do Fakultnej nemocnice v Nitre, odkiaľ však prišla smutná správa, že zraneniam podľahol,” informuje nitrianska polícia.

Policajti 20-ročného motorkára podrobili dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. U nebohého bola odobratá krv na prípadné zistenie prítomnosti alkoholu alebo inej návykovej látky. Okolnosti nehody vyšetruje dopravná polícia.

"Za celý tento chaos môže Zuzana Čaputová" 
"Robert Fico to dnes povedal na plné ústa - za celý tento chaos môže Zuzana Čaputová." Hodnotí vývoj na našej domácej politickej scénu na sociálnej sieti Ľuboš Blaha. A kto podľa neho riadi Čaputovú? "Americká ambasáda". "Keď Robert Fico v RTVS... Čítať ďalej
07 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik