VYZNANIE ANDREJA STANČÍKA!
07 | 05 | 2023 I Gabriela Fedičová

Toto dnes zopakujem, píše na sociálnej sieti Andrej Stančík, ktorý spolu s Eduardom Hegerom opustil materské hnutie OĽaNO a zakotvil v strane Demokrati iba tri roky po parlametných voľbách. Stančík posiela vyznanie!

Síce je dnes populárne si do Eduarda Hegera kopnúť, spravím presný opak, píše na sociálnej sieti.

Stančík svoj príspevok odôvodňuje tým, že to robí preto, že videl, ako sa Heger snažil vždy konflikty a rozbroje tlmiť.

"Videl som, ako bojoval za reformy, ktoré sa mu napriek niekoľkým krízam naraz, podarilo presadiť. Ako sa vždy snažil o konštruktívne riešenia a obklopil sa odborníkmi naprieč ideologickým spektrom, ktorí mu v tom pomáhali," píše Stančík

"Mnohí vždy radili, čo by mal a čo nemal robiť, no nikto si nevedel predstaviť zložitú situáciu, do ktorej sa od začiatku ako premiér dostal v koalícii, kde egá víťazili nad rozumom a zodpovednosťou," dodáva.

"Kto dnes naivne hovorí, že stačilo odvolať šéfa strany, čím by získal 20 poslancov SAS, no stratil minimálne 30 poslancov OĽANO, nechápe politickú realitu," myslí si Stančík.

"No a hlavne za Eduardom Hegerom stojím ako za človekom, ktorého som mal za tie 3 roky česť spoznať. A nie som jediný. Každý, kto s ním spolupracoval vie povedať to isté," zdôrazňuje na sociálnej sieti.

Stančík deklaruje, že neľutuje vstup do strany spolu s ním a nebudem ho ani podrážať.

"Pretože už pred rokom som povedal, že ak pokračovať v politike, tak jedine s Hegerom a Naďom. Nebude to ľahký boj a možno nebude ani úspešný. Bude to ale správny boj so správnym človekom," myslí si Andrej Stančík, odídenec z OĽaNO, aktuálne člen Demokratov.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik