"Voľby treba čo najskôr" - Milan Uhrík
07 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

"Teraz treba voľby čo najskôr" - reaguje na udalosti dnešného dňa na domácej politickej scéne Milan Uhrík za Republiku. Povedal to nielen v diskusnej relácii televízie TA3, ale napísal to aj v statuse na sociálnej sieti. 

Vysvetlil to argumentom - "nech môže štát fungovať a nech majú ľudia v lete už od politiky pokoj".

Nemal tam byť nikdy

"Heger nemal byť na poste premiéra už dávno (najlepšie nikdy). Spoluvinu na tomto chaose nesie aj prezidentka Čaputová." konštatuje Milan Uhrík.

Voľby musia byť čo najskôr

Podľa Milana Uhríka "teraz je potrebné urobiť voľby čo najskôr, ideálne hneď na začiatku prázdnin. Dá sa to dosiahnuť mimoriadnym ústavným zákonom.

Nemá zmysel to naťahovať, lebo chaos a chudoba sa bude už len prehlbovať. Je nemysliteľné, aby tu ešte 5 mesiacov vládla úradnícka vláda. Treba to rozseknúť čím skôr, nech majú ľudia v lete už od politiky pokoj a nech môžu veci opäť normálne fungovať." vyzýva za Republiku Milan Uhrík.

Robert Fico o veľkej chybe Zuzany Čaputovej
Úradnícka vláda nezíska v parlamente podporu a nebude schopná riešiť najväčšie problémy Slovenska. V nedeľnej diskusnej relácii RTVS O 5 minút 12 to povedal predseda opozičného Smeru-SD Robert Fico. "Ústavná a politická kríza, v ktorej sa nachádza... Čítať ďalej
07 | 05 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik