Lucia Hegerová prehovorila o Ediovi (FOTO)
07 | 05 | 2023 I Gabriela Fedičová

Lucia Hegerová, manželka Eduarda Hegera prehovorila. V príspevku na sociálnej sieti nechala veľmi emotívny odkaz pre svojho manžela, ktorého nazýva Ediom.

Eduard Heger požiadal prezidentku Zuzanu Čaputovú o zbavenie poverenia viesť vládu. Oznámil to počas nedeľného vyhlásenia pre médiá. Rozhodol sa tak preto, lebo prezidentka neprijala ani jeden z jeho návrhov, ktoré považoval za stabilnejšie než vymenovanie úradníckej vlády. Hlave štátu chce nechať priestor pokúsiť sa s úradníckou vládou stabilne priviesť Slovensko k predčasným voľbám. 

Rozhodnutie Eduarda Hegera komentovali politici a médiá.

Lucia Hegerová prehovorila

Slová, ktoré zverejnila na sociálnej sieti preberáme v plnom znení.

V nasledujúce dni sa k môjmu manželovi bude vyjadrovať všelikto a viem, že vačšina komentárov bude vysoko negatívnych v zmysle, aký bol neschopný a slabý premiér, ktorý nekonal, ako mal.

Ja ako jeho manželka však vidím muža, ktorý posledné roky obetoval všetko svoje úsilie a čas, ktorý mal (podľa mňa aj taký, ktorý už nemal odkiaľ mať), na úkor spánku, rodiny či času pre seba pre dobro tejto krajiny, za čo sa mu dostávalo hejtov, výsmechu a kopancov od neraz blízkych ľudí, ktorí mu mali kryť chrbát.

Napriek tomu sa nikdy nevzdal a bol schopný udržať neudržateľné pohromade vyše dvoch rokov, vyrokovať množstvo dohôd a zachrániť kopec zákonov a reforiem, ktoré by bez jeho osobného nasadenia nikdy neprešli.

Jeho motorom bola vízia lepšej krajiny, než ktorú začal viesť, vízia, ktorá sa naplní v mnohých oblastiach až o niekoľko rokov. Je samozrejmé, že urobil chyby, lebo kto naozaj niečo robí, ich nevyhnutne spraviť musí. Ja si však vysoko cením jeho pokoru, s ktorou je schopný predstúpiť pred ľudí a pomenovať ich a vysloviť svoju ľútosť.

Edi je čestný, láskavý, múdry a mimoriadne schopný muž a ja som šťastná, že môžem kráčať po jeho boku. Som presvedčená o tom, ze ľudia ako on, by mali tvoriť politiku - ľudia, ktorí si ctia dohody, ide im o väčšie dobro než o vlastné, a ktorí majú odvahu a pokoru priznať si chyby a poučiť sa z nich.

Ďakujem všetkým z vás, ktorí ste nás počas týchto ťažkých rokov povzbudzovali a podporovali modlitbami. Neviem si predstaviť niesť tú ťarchu bez vás.

Foto: Facebook: Lucia Hegerova

Facebook@Lucia Hegerova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik