AKTUÁLNE Bombová hrozba sa v nákupnom centre v Bratislave nepotvrdila
06 | 05 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Polícia evakuovala nákupné centrum na Ivanskej ceste v Bratislave.

V súčasnosti sa tam vykonáva prehliadka priestorov. TASR to v sobotu potvrdila hovorkyňa bratislavskej krajskej polície Silvia Šimková. Má ísť o nákupné centrum Avion.

"Predmetná udalosť je v štádiu preverovania," priblížila s tým, že evakuáciu vykonávali policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava II.

Bombová hrozba sa v nákupnom centre na Ivanskej ceste v Bratislave nepotvrdila. Opäť je otvorené pre verejnosť. TASR o tom v sobotu informovala hovorkyňa bratislavskej krajskej polície Silvia Šimková.

"Nákupné centrum je opäť pre verejnosť otvorené. Prehliadka priestorov dopadla s negatívnym výsledkom," priblížila hovorkyňa.

V sobotu popoludní polícia informovala o evakuácii ľudí z bratislavského nákupného centra. Evakuáciu vykonávali policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava II.

Eurokomisia šokuje! Slovensko je na POKRAJI BANKROTU
Slovensko sa ocitlo na pokraji bankrotu! Slovensko v posledných dňoch zápasí s mimoriadne vážnou situáciou. Padá vláda, zúri ústavná kríza, prezidentka je v zahraničí. A aby toho nebolo málo, podľa portálu Trend nám hrozí ďalší závažný problém. Ak... Čítať ďalej
06 | 05 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik