Trump: Vojnu na Ukrajine by som UKONČIL DO 24 HODÍN!
05 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

Vojna sa musí zastaviť! Bývalý prezident Donald Trump povedal Nigelovi Farageovi, že po opätovnom zvolení v roku 2024 bude schopný ukončiť vojnu na Ukrajine do 24 hodín, informuje Breitbart. Na Trumpa sa obrátil aj Orbán: "Vráťte sa, urobte Ameriku znova skvelou a prineste nám mier!"

Dobre poznám Zelenského, dobre poznám Putina...

Britskému politikovi, ktorý je činný ako líder Strany brexitu, Nigelovi Farageovi sa zveril exprezident USA a opätovný nádejný kandidát na tento post Donald Trump so sebavedomím vyhlásením. "Po opätovnom zvolení do funkcie prezidenta budem schopný ukončiť vojnu na Ukrajine do 24 hodín."

Trump to povedal počas dlhého rozhovoru s arci-brexitérom, pričom dvojica diskutovala o množstve ďalších otázok, vrátane odmietnutia súčasného vrchného veliteľa Joea Bidena zúčastniť sa korunovácie kráľa Karola III

Pokiaľ ide o vojnu, Trump opísal konflikt ako „katastrofu“ a dodal, že sa domnieva, že počet obetí v krajine je vyšší, ako uvádza ruská alebo ukrajinská vláda.

"Nezničíte celé mesto a nepoviete, že sa zranili dvaja ľudia," povedal Trump Farageovi a dodal, že v zbombardovaných ukrajinských mestách sú "zabité tisíce ľudí". "Táto vojna sa musí zastaviť."

Donald Trump a Nigel Farage, foto: Getty Images

Pokračoval, že keď bude zvolený za prezidenta, bude pre neho „ľahké“ ukončiť konflikt. „Túto vojnu ukončím v jeden deň. Bude to trvať 24 hodín,“ povedal. "Dobre poznám Zelenského, dobre poznám Putina, skončilo by to v priebehu jedného dňa."

"Môže sa to podariť?" opýtal sa ho Farage v odpovedi.

"Na sto percent," odpovedal Trump. „Bolo by to ľahké. Veľa z toho, čo sa deje, súvisí s peniazmi a armádou. Takáto dohoda by bola jednoduchá."

STAČILI TRI SLOVÁ A VOJNA NEMUSELA BYŤ! Ale u nás to chceli, hovorí Kennedy mladší
Vojna na Ukrajine a výrazná vojenská pomoc je jednou z tém prelínajúcich sa do nadchádzajúcich amerických volieb. Pritom jej mohol ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj zabrániť vyslovením iba troch slov. Na sociálnej sieti sa o tom rozpísal... Čítať ďalej
05 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

Na Trumpa sa obrátil aj Orbán: "Vráťte sa, urobte Ameriku znova skvelou a prineste nám mier!"

 

Návrat bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa do Bieleho domu by prispel k nastoleniu mieru na Ukrajine, povedal maďarský premiér Viktor Orbán.

Som si istý, že keby bol prezidentom (Spojených štátov) pán Trump, žiadna vojna by dnes Ukrajinu a Európu netrýznila. Vráťte sa, pán prezident, urobte Ameriku znova skvelú a prineste nám mier!“ povedal Orbán na Konferencii konzervatívnych politických akcií v Budapešti, jeho slová cituje RIA Novosti.

Maďarský premiér tiež poznamenal, že ako v Európe, tak aj v Amerike sú národy napádané „vírusom vyvinutým v liberálnych progresívnych laboratóriách“. Podľa Orbana nás „takzvaná pokroková zahraničná politika vždy zaťahuje do vojny“.

Donald Trump a Viktor Orbán, foto: Getty Images | Po návrate Trumpa volá aj Viktor Orbán, maďarský premiér

„Videl som už niekoľko takýchto farebných revolúcií. Začalo to vyhláseniami o slobode, pokračovalo liberálnou pokrokovou prevýchovou a zdokonaľovaním človeka a nakoniec zostal krajinám chaos, zmätok a hanba,“  vysvetlil politik.

Predtým Orbán povedal, že mier na Ukrajine môže byť nastolený iba po rokovaniach medzi Ruskom a Spojenými štátmi a Európa premárnila svoju šancu na sprostredkovanie, pretože nebola schopná presadiť minské dohody.

Ukrajinská rozcvička
"Rozcvička" pred ofenzívou. Čo znamenajú útoky dronov na palivové zariadenia v Rusku. V posledných dňoch sa na území Ruska a Krymu neustále uskutočňujú útoky bezpilotných lietadiel . Hoci je pozornosť všetkých upriamená na útok na Kremeľ, hlavným... Čítať ďalej
04 | 05 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik