Orbánove jasné stanovisko
04 | 05 | 2023 I Ivan Mihale

Európa trpí vojnovou psychózou, migračnou krízou a najnovšie s problémami s LGBTI+ komunitou. Bruselkí a samozrejme aj slovenskí "štváči", ženú kontinent sa zo dňa na deň do vojny. V Európe sú však aj takí, ktorí si napriek tvrdej propagande, zachovali triezvu myseľ a poskytujú jasné stanoviská.

Vo svojom poslednom statuse to jasne preukázal predseda maďarskej vlády Viktor Orbán. Na sociálnu sieť zavesil jasný a výstižný status.

Našli sa aj odporcovia

Jeden z najväčšík kritikov, maďarský politik Péter Márki-Zay, ktorý v maďarských parlamentných voľbách v roku 2022 bol hlavným súperom Viktora Orbána to ihneď skomentoval a do komentáru napísal: "No corruption! No fake news! No Orbán!"

Gyimesi: Objíme tentokrát Čaputová aj Matoviča? ĎURO, NESTRAŠ, reagoval líder OĽaNO
Čakám na vyjadrenie Zuzany Čaputovej, v ktorom útok LGBTI aktivistov odsúdi a objíme Igora Matoviča! Taktor reagoval na utorkový incident pred parlamentom poslanec parlamentu György Gyimesi. Ďuro, nestraš! Okomentoval status Matovič. Poriadny... Čítať ďalej
04 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik