Na čo čáká prezidentka? Pellegrini jej adresuje výzvu
04 | 05 | 2023 I Ivan Mihale

HLAS - sociálna demokracia považuje rezignáciu ministra Vlčana za zlyhanie vládnej politiky, ktorá nepomáha ľuďom a sustreďuje sa na politiku klientelizmu a korupcie.

"Vlčan zlyhal pri riadení rezortu pôdohospodárstva. Ignoroval záujmy domácich prvovýrobcov, neriešil kontaminovanú ukrajinskú pšenicu a spolupracoval s obchodnými reťazcami na ožobračovaní slovenských občanov," uviedol líder HLASu Peter Pellegrini. 

"Očakávam, že prezidentka Čaputová prijme jeho rezignáciu. Chcem však zdôrazniť, že odstúpenie Vlčana nestačí. V kauze dotácie nesie politickú zodpovednosť aj minister životného prostredia Ján Budaj. Hlas očakáva, že prezidentka pristúpi aj k jeho odvolaniu," uviedol Peter Pellegrini. "Kauzy ministrov, vrátane ministra vnútra Mikulca v plnej miere odhaľujú, že ich nezaújímajú ľudia a ich ťažká sociálna situácia, ale len osobné ekonomické záujmy a obohacovanie sa. Je čas vymenovať úradnícku vládu, ktorá zabráni týmto ľuďom zneužívať svoje politické postavenie na vlastné nemorálne ožobračovanie Slovenska," zdôraznil Peter Pellegrini.

Z TEJTO VLÁDY CHAOSU A NEKOMPETENTNOSTI OSTALO LEN TORZO!

"Ak prezidentka nezasiahne, preberá za súčasný stav plnú zodpovednosť," pridal sa ku svojmu straníckemu šéfovi Matúš Šutaj Eštok.

Minister Vlčan KONČÍ!
Minister Vlčan končí vo funkcii, dôvodom je medializovaná kauza, informujú HN. Dočasne poverený minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Samuel Vlčan (nominant OĽANO) sa rozhodol pre medializovanú kauzu rodinnej spoločnosti, ktorá dostala... Čítať ďalej
04 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik