Kamenický PREKVAPUJE: Od politiky k umeniu? (FOTO)
04 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

Podpredseda strany Smer - SSD Ladislav Kamenický sa dal na maľovanie! Na vernisáž jeho výstavy v DK Ružinov v Bratislave ho prišiel podporiť celý zástup politikov. A vôbec nie len tých opozičných.

Tak sa zdá, že Kamenický toho popri politike stíha ešte dosť. Pre mnohých bude určite novinkou, že sa vrhol na umenie, konkrétne to výtvarné. No nemýlte sa! Exminister financií nie je v maľovaní žiaden nováčik. V roku 2014 založil v Bratislave Gallery Slovakia, ktorá prezentuje tvorbu slovenských umelcov a v roku 2018 začal maľovať sám.

Svoje diela s úspechom prezentoval na výstave Paralelný dialóg s Jaroslavom Faltýnkom v roku 2019 v Prahe a v roku 2021 mal samostatnú veľkú výstavu na Západnej terase Bratislavského hradu.

Na štvrtkovej vernisáži nechýbal Kamenického stranícky šéf Robert Fico, kolega Ľuboš Blaha aj s maminkou, politická konkurentka Monika Kozelová (OĽaNO), predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) aj s celou plejádov jeho obdivovateliek, exministerka vnútra Denisa Saková (Hlas-SD), líder SNS Andrej Danko s novým kolegom a šéfom strany Život-NS Tomášom Tarabom, prelietavá poslankyňa Romana Tabák, Peter Pčolinský (Sme rodina), novinárka Mimi Šramová či právnička Judita Laššáková.

Vernisáž poctil svojou účasťou dokonca exprezident Ivan Gašparovič, ktorý tiež nemá k výtvarnému umeniu ďaleko.

No najväčšie zastúpenie mal, samozrejme, Smer. Ukázali sa Ján Mažgút, Juraj Blanár, Richard Takáč. Dušan Jarjabek sa dokonca postaral o kultúrny program a sám zaspieval.

Výstavu Ladislava Kamenického si môžu záujemci pozrieť v Dome kultúry Ružinov od 4.5. do 31.7. 2023.

TELENOVELA POKRAČUJE! Richterová ma ďalší odkaz pre Borisa Kollára!
Už to asi nie je ani vtipné. Telenovala, kde hrá hlavnú úlohu jedna z matiek detí Borisa Kollára, predsedu parlamentu a predsedu hnutia Sme rodina pokračuje. Každý deň môžete sledovať novú časť! A je to poriadne dramatická telenovela. Barbora... Čítať ďalej
03 | 05 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik