HLAS vyzýva prezidentku, aby nepodľahla verejnému vydieraniu Hegera
04 | 05 | 2023 I Ivan Mihale

HLAS - sociálna demokracia vníma vystúpenie Eduarda Hegera, ako zneužitie verejnoprávneho priestoru na politický tlak na hlavu štátu.

"Vláda chaosu a ožobračovania Slovenska už nemôže ďalších 5 mesiacov viesť Slovensko. Heger a ministri si strážia svoje kšefty, kašlú na ľudí a preto musia odísť. Heger nech si pobalí veci a prestane trápne vydierať hlavu štátu," uviedol líder strany Peter Pellegrini. 

Heger totálne zlyhal!

"Heger na čele štátu je nositeľom verejných klamstiev a zlyhania riadenia štátu. V raste cien potravín, neponúkla jeho vláda žiadne riešenie. Rovnako zlyhala v pomoci ľuďom zmietaných krízou. HLAS - sociálna demokracia rovnako vyzýva prezidentku k razantnému politickému riešeniu politickej krízy. Očakávam, že prezidentka Čaputová nepodľahne verejnému vydieraniu Eduarda Hegera a odoberie jeho vláde poverenie a vymenuje úradnícku vládu," zdôraznil Peter Pellegrini.

"Ak tomuto vydieraniu prezidentka podľahne, bude spoluzodpovedná za chaos a nárast radikalizmu v spoločnosti," upozornil líder HLASu.

Na čo čáká prezidentka? Pellegrini jej adresuje výzvu
HLAS - sociálna demokracia považuje rezignáciu ministra Vlčana za zlyhanie vládnej politiky, ktorá nepomáha ľuďom a sustreďuje sa na politiku klientelizmu a korupcie. "Vlčan zlyhal pri riadení rezortu pôdohospodárstva. Ignoroval záujmy domácich... Čítať ďalej
04 | 05 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik