Heger sa nevzdáva: Žiadna úradnícka vláda! Viem najlepšie viesť Slovensko v kríze chaosu
04 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

Dočasne poverený premiér Eduard Heger si nevie predstaviť úradnícku vládu. Chce priviesť krajinu k predčasným voľbám ako premiér. Vo štvrtok to uviedol v mimoriadnom príhovore v RTVS.

Priblížil, že pôjde do rokovaní s prezidentkou SR Zuzanou Čaputovou s postojom, že chce krajinu stabilne priviesť k predčasným voľbám ako premiér.

"Budem rešpektovať, ak bude mať na vec iný názor a rozhodne sa inak," podotkol. Priznal ale, že Slovensko je v chaose a vo vážnej kríze. "Som presvedčený, že spoločne nájdeme riešenie, ako najlepšie viesť Slovensko v kríze chaosu," doplnil.

Nevie si ale predstaviť, že by teraz nastúpila úradnícka vláda. Tvrdí, že na miesto ich ministrov by nastúpili ľudia, ktorí by možno mali dobré úmysly, ale nemajú skúsenosti. Ohrozili by podľa neho aktuálnu stabilitu, ktorú sa im podarilo udržať.

UŽ TO NIE JE NA SMIECH! Zvládne Heger ďalšie ministerstvo?
Nuž, premiér bude zrejme štvorjediný! Dočasne poverený premiér Eduard Heger rešpektuje rozhodnutie dočasne povereného ministra pôdohospodárstva Samuela Vlčana (nominant OĽANO) odísť z funkcie pre medializovanú kauzu rodinnej spoločnosti. Avizuje... Čítať ďalej
04 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik