Zelensky prehovoril po atentáte na Putina!
03 | 05 | 2023 I Gabriela Fedičová

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj poprel, že by jeho krajina bola zodpovedná za údajný útok dronom na Kremeľ, ktorý bol podľa Moskvy namierený proti prezidentovi Vladimirovi Putinovi.

Ruskí predstavitelia tvrdia, že Putin nebol v čase útoku v Kremli.

"Neútočíme na Putina alebo Moskvu, bojujeme na našom vlastnom území," povedal Zelenskyj na tlačovej konferencii v Helsinkách, kde sa zúčastňuje na stretnutí s lídrami severských krajín.

Ukrajinský prezident naznačil, že Rusko zinscenovalo útok, pretože "Putin potrebuje motivovať svoj ľud" po  nedostatku ruských víťazstiev v prebiehajúcej vojne.

Dodal, že Kyjev nechá zodpovednosť za údajný útok na vojnový tribunál.

Kto chcel zabiť Putina?

Tlačová služba ruského  prezidenta informovala, že Ukrajina sa pokúsila zasiahnuť  Kremeľ pomocou dronov. Ruská armáda a špeciálne služby vyradili z prevádzky dva drony. Nedošlo k žiadnym obetiam ani škodám. Ruský prezident Vladimir Putin sa nezranil a pokračuje v práci ako zvyčajne, oznámila tlačová služba.  

Kto chcel zabiť Putina? (VIDEO)
Pokus o atentát na Putina. Tlačová služba ruského prezidenta informovala, že Ukrajina sa pokúsila zasiahnuť Kremeľ pomocou dronov. Ruská armáda a špeciálne služby vyradili z prevádzky dva drony. Nedošlo k žiadnym obetiam ani škodám. Ruský... Čítať ďalej
03 | 05 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik