TELENOVELA POKRAČUJE! Richterová ma ďalší odkaz pre Borisa Kollára!
03 | 05 | 2023 I Gabriela Fedičová

Už to asi nie je ani vtipné. Telenovala, kde hrá hlavnú úlohu jedna z matiek detí Borisa Kollára, predsedu parlamentu a predsedu hnutia Sme rodina pokračuje. Každý deň môžete sledovať novú časť! A je to poriadne dramatická telenovela. Barbora Richterová má pre Borisa Kollára ďalší nový odkaz!

"Boris Kollar - nech sa páči, dvere sú otvorené, môžeš navštíviť deti, keď si teda ten otec roka, po ani neviem koľkých mesiacoch, len to by si musel chcieť!" Odkazuje Richterová, matka dvoch Borisových detí na sociálnej sieti.

Richterová nechápe, ako sa môže predseda parlamentu SR, Boris Kollár, každé ráno pozrieť do zrkadla a vedieť, že ublížil a zahodil 2 deti o ktoré sa ona denno - denne sama stará.

"Ty ani nevieš ako vyzerá tvoje dieťa!" Doslova kričí Richterová na sociálnej sieti.

Borisa Kollára sa pýta:

"Vieš, ako sa má Artur? Ako sa mu darí? V škole ? Na tréningoch? Kedy si ho videl naposledy? Vieš, že v škole plakal že mu chýba otec?"

"Si odporný človek, klamár a podvodník!" Odkazuje Richterová už niekoľkýkrát.

"A inak.. Boris Kollar bude mať 15- te dieťa, ak ich nie je viac...2 dcéry má v Šamoríne s Ľudmilou Kudriovou a zatiaľ sa k nim nepriznal," odkazuje Slovensku Richterová ďalšiu informáciu o Borisovi Kollárovi, ktorý často hlása, že je konzervatívne založený!

Richterovej predchádzajúci odkaz Borisovi Kollárovi! "Normálne sa z neho dogrciam..."

„Ja odpadnem skoro som toho dedka nespoznala! Boris Kollár vraj trávi každú voľnú chvíľu so svojimi deťmi! Odkážem jeho synom Arturovi a Aaronovi , čo ich nevidel niekoľko mesiacov. Aký cit je medzi tebou a našimi deťmi? Normálne sa z neho asi dogrciam. Inak dieťa v strede ani nie je jeho, je Moniky Ostrihoňovej a jej tatko sedel celkom dlho v base,“informovala Richterová svojich sledovateľov na Facebooku.

Richterovej ďalší odkaz Borisovi Kollárovi! "Normálne sa z neho dogrciam..."
Kam až to chce potiahnuť? Napadá bežnému človeku pri „telenovelovom“ spore ani neviem koľkej mamičky v poradí Barbory Richterovej s Borisom Kollárom. Richterová totiž zase raz vplávala do veľmi špinavých vôd. Keď už máte pocit, že Richterová... Čítať ďalej
02 | 05 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Vážime si vašu podporu a pozývame na sociálne siete Facebook a Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik