Nová vymývačka študentských mozgov, zn.PREMIÉR
03 | 05 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Je normálne, aby si predseda vlády v čase ťažkej krízy namiesto svojej práce robil volebnú kampaň svojej novej strany? Nehovoril nám náhodou, že potrebuje vo ostať po odvolaní z funkcie takmer rok preto, aby dňom i nocou pracoval na Pláne obnovy a pomoci ľuďom?" Pýta sa Matúš Šutaj Eštok (HLAS - SD), poslanec NR SR.

Matúš Šutaj Eštok, má na dočasne povereného premiéra Eduarda Hegera otázok viac. Píše o novej vymývačke mozgov, značky PREMIÉR!

Je normálne, aby boli študenti nasilu nahnaní na akademickej pôde na predvolebné politické vymývanie mozgov?

Čo ich asi tak Heger naučí – ako v budúcnosti vohnať do pásma chudoby ešte viac dôchodcov?

Alebo ako manažovať pandémiu, aby nebolo 20-tisíc, ale 30-tisíc obetí?

Je normálne, aby sa na toto prizerala prezidentka, ktorá má dnes za vládu zodpovednosť?

To má Heger naozaj spravené všetky domáce úlohy, už máme na účte miliardy z Plánu obnovy, už sa všetkým pomohlo, už sa stavajú Rázsochy?

Pýta sa Matúš Šutaj Eštok.

"Ak budete nabudúce hľadať strateného premiéra, nie je pod lopúchom, ako obvykle, ale obieha univerzity i školy, kde vraj vyučuje občiansku náuku. Už sa teším, ako pôjde najbližšie čítať škôlkarom o Pinocchiovi – na rozdiel od vízie a občianskej náuky totiž klamaniu dokonale rozumie," konštatuje v závere príspevku na sociálnej sieti.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennikĎakujeme