Richterovej ďalší odkaz Borisovi Kollárovi! "Normálne sa z neho dogrciam..."
02 | 05 | 2023 I Eka Balašková

Kam až to chce potiahnuť? Napadá bežnému človeku pri „telenovelovom“ spore ani neviem koľkej mamičky v poradí Barbory Richterovej s Borisom Kollárom. Richterová totiž zase raz vplávala do veľmi špinavých vôd.

Keď už máte pocit, že Richterová „prerazila ďalšie dno“ (koľko ich ešte bude, vie len ona) vytiahne niečo ďalšie. Naposledy nenechala nitku suchú na svojej menovkyni, ktorá sa nedávno zastala Borisa, aktuálne Kollárovi vyčíta, že sa nefotí len s vlastnými deťmi. Pri tom však rozhodne neskončila, lebo Borisovi cez sociálnu sieť poslala fotku ich dvoch detí a ostrým jazykom sa ho opýtala, či vie, koľko vlastne detí má.

Toto už neprekoná!

Tak, ako politici vždy vedia prekvapiť novými a novými absurdnosťami, tak Barbora Richterová zo dňa na deň „špičkuje“ situáciu s Borisom Kollárom. Len nedávno inej Barbore, Balúchovej, povyhadzovala na oči, že jej Kollár zaplatil za to, aby prehovorila proti nej. Richterovej podľa jej slov nejde o nič iné, len o to, že jej deti ich otecko nevidel už niekoľko mesiacov, staršieho pritom má v telefóne zablokovaného.

Richterová pritvrdila! Boris Kollár je mafián a úchyl! (FOTO)
Kauza medzi exmilencami Borisom Kollárom a Barborou Richterovou trvá už dlhé týždne. Dvojnásobná matka Borisových detí, niekoľká v poradí (kto si to má pamätať) pritvrdila. Predseda parlamentu je podľa nej mafián, ktorý si platí za články a... Čítať ďalej
30 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Človek by jej hádam aj uveril...

„Ja odpadnem skoro som toho dedka nespoznala! Boris Kollár vraj trávi každú voľnú chvíľu so svojimi deťmi! Odkážem jeho synom Arturovi a Aaronovi , čo ich nevidel niekoľko mesiacov. Aký cit je medzi tebou a našimi deťmi? Normálne sa z neho asi dogrciam. Inak dieťa v strede ani nie je jeho, je Moniky Ostrihoňovej a jej tatko sedel celkom dlho v base,“informovala Richterová svojich sledovateľov na Facebooku.

„Spúšťač“ Richterovej výbuchu

Boris Kollár sa na sociálnej sieti pochválil, že svoj sviatočný deň strávil na ranči, v spoločnosti svojho potomstva.

„Vydiera“ fotkami detí

Len pár hodín po tom, na svoj Facebook dala fotku svojich dvoch synov, kde mladšiemu ledabolo prekryla tvár. Jedovatý text sa k detským tváričkám vôbec nehodil.

„Opýtajte sa najväčšieho slovenského inseminátora a otca storočia Borisa Kollára ,kedy videl naposledy tieto deti! A ešte sa ho opýtajte na reálny počet jeho detí. To bude tiež sranda. Potom mi dajte vedieť, tiež sa chcem zabaviť,“pľuje jed Richterová Borisovým smerom.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Vážime si vašu podporu a pozývame na sociálne siete Facebook a Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik