KLAMALI! Ľuboš Blaha o Zuzane Čaputovej a Jaroslavovi Naďovi
02 | 05 | 2023 I Eka Balašková

Čaputová s Naďom (Demokrati) klamali o Obrannej dohode, tvrdí podpredseda Smeru-SSD Ľuboš Blaha. Reaguje tak na nedávny incident v Banskej Bystrici, kedy americký vojak ohrozoval bezpečnosť miestnych. Dokumenty, ktoré o tom svedčia, Blahovi na prvomájové stretnutie v Poprade, priniesol jeden z účastníkov.

K incidentu, ktorý sa v Banskej Bystrici stal v polovici apríla a jeho iniciátorom bol americký vojak sa odvolaný minister obrany Jaroslav Naď vyjadril až začiatkom mája v zmysle, že sa vlastne nič nestalo. Ľuboš Blaha však na prvomájových oslavách v Poprade nahliadol do dokumentov, podľa ktorých bol vojak opitý a agresívny. Blaha sa preto pýta, či bude postavený pred slovenský súd a ako sa k celej veci postaví americká ambasáda. Pár slovami sa vrátil aj k včerajšiemu stretnutiu v Poprade.

Naďov opis stretnutia

"Dnes som sa v Banskej Bystrici stretol s Martinom, ktorý bol “obeťou útoku amerického vojaka” v Banskej Bystrici na námestí. Teda tak o tom na ďalšej klamárskej tlačovke “informovali” extrémisti," informoval minister Naď, podľa ktorého mu Martin celú situáciu opísať a podľa neho sa nič také nestalo. Muž sám podľa Naďa odsudzuje extrémistických politikov, ktorí mali využiť pre svoj prospech agresívne správanie amerického vojaka.

Ďakujeme Jarík, už vieme, že amerických vojakov sa báť nemusíme
O agresívnom správaní opitého amerického vojaka v Banskej Bystrici sme vás už informovali. Dnes sa poverený minister obrany J. Naď (Demokrati) stretol s mužom, ktorý prišiel do konfliktu s americkým vojakom. Všetko je jasné! Incident bol podľa... Čítať ďalej
01 | 05 | 2023 | Ivan Mihale

Podľa odvolaného ministra o nič nešlo

„Naď si vymýšľal, že vojak sa nešťastnou náhodou porezal a že o nič nešlo. V skutočnosti bol opitý ako doga a ohrozoval nožom okoloidúcich Slovákov. Policajti museli amerického vojaka spacifikovať chvatmi a hmatmi, lebo nožom zaútočil na bezbranného človeka a nereagoval na výzvy na upustenie od zločinného konania. Nebyť zásahu polície, americký vojak mohol niekoho aj zarezať,“píše na Telegrame Ľuboš Blaha.

Vyjadrí sa ambasáda?

„Ja sa len pýtam, či tento zločinec skončí pred slovenským súdom? Veď Naď s Čaputovou kedysi vykrikovali, že Obranná dohoda s USA nám neberie suverenitu - tak čo, Naď s Čaputovou ako vždy klamali? Nech sa americká ambasáda vyjadrí, prečo tu opití americkí vojaci ohrozujú ľudí na Slovensku,“ vyzýva ambasádu veľmoci Blaha s tým, že sa pýta, či to zájde ešte ďalej.

Americký vojak mal ÚTOČIŤ NOŽOM v Banskej Bystrici! Naďovo ministerstvo mlčí
Dozvie sa verejnosť pravdu? V spoločnosti rezonuje nedávny incident v Banskej Bystrici, kedy mal opitý príslušník americkej armády nožom zaútočiť na okoloidúceho muža. Stať sa tak malo začiatkom apríla, v centre mesta pri Barbakane. <iframe... Čítať ďalej
25 | 04 | 2023 | Ladislav Kováčik

Chceme mier!

„Chlapík, čo mi v Poprade ukazoval dokumenty o americkom páchateľovi, hovoril celkom jasne - obranná dohoda s USA bola vlastizrada a dnes sa to naplno ukazuje. Celou sálou v Poprade znelo, že my chceme mier a ideme vyhnať vládu vojnových štváčov,“poznamenáva Blaha, ktorý sa teší z darčeku – nášivky s nápisom „radšej zomrieť postojačky ako žiť na kolenách“.

Teší sa z Popradu

„Áno, o tom je sloboda, o tom je naša česť, o tom je náš zápas za národné oslobodenie. A musíme sa takto stavať aj k všetkým pokusom premeniť Slovensko na americkú kolóniu,“ uzatvára podpredseda Smeru-SSD.

Práca, chlieb a mier! Skandoval s Ficom Poprad (VIDEO)
Pred plnou sálou v Poprade Robert Fico poprial všetkým Slovákom veľa trpezlivosti s touto vládou a prehlásil, že Smer-SSD ide nadchádzajúce predčasné parlamentné voľby vyhrať a mieni byť súčasťou vládnej koalície. Robert Fico pri príležitosti... Čítať ďalej
01 | 05 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Vážime si vašu podporu a pozývame na sociálne siete Facebook a Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik