Heger zabudol, kde má domov
02 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

"Európska únia je domov, o ktorý sa musíme starať", napísal vo svojom statuse na sociálnej sieti Eduard Heger, predseda vlády Slovenskej republiky. A čo tak starať sa o domov zvaný Slovensko, pán odvolaný premiér?

"Už 19 rokov sme plnohodnotným členom Európskej únie, ktorá je našou rozšírenou vlasťou. Pristupujme k nej nielen ako k zdroju príležitostí, ktoré nám otvorila, ale aj ako k domovu, o ktorý sa aj my musíme starať. Slovensko za posledné roky dokázalo, že nie sme len mladší súrodenec ostatných členských krajín, ale rovnocenný partner s konkrétnymi riešeniami, ako prispieť k silnej a odolnej EÚ." Rozplýva sa odvolaný premiér.

Vraj boli náročné roky

"Posledné roky boli náročné, ale ukázali sme, že EÚ je viac ako len politické a ekonomické zoskupenie. Miera solidarity, odhodlania a jednoty nikdy nebola citeľnejšia, ako počas kríz, ktorým spoločne čelíme. Nikto nevie povedať, čo nás čaká v budúcnosti, ale vieme, že nie sme sami. Sme európska rodina, ktorá je postavená na silných hodnotách, ktoré kým budeme udržiavať pri živote, tak budeme nezlomní." Citujeme pokračovanie textu Eduarda Hegera.

A o Slovensku a Slovákoch či národnostiach u nás žijúcich ani muk

"A verím, že toto je silnou motiváciou pre všetky ďalšie krajiny, ktoré sa k nám chcú pripojiť. Budú vítané."

Nuž - urobte si názor, redakcia HD uverejnila citácie odvolaného predsedu vlády tak, ako text uverejnil on na sociálnej sieti. 

"Súmrak kajúcnikov a ich systému ohýbania práva na Slovensku"
"Prečo o tomto médiá nehovoria?" Pýta sa na sociálnej sieti Valér Ferko, bývalý novinár, v súčasnosti politik HLASu - SD. Nuž, nie všetky médiá na Slovensku o tom nehovoria - odpovedá HD: "Čaká nás súmrak kajúcnikov?" Znie ďaľšia Ferkova... Čítať ďalej
01 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Vážime si vašu podporu a pozývame na sociálne siete Facebook a Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik