"Súmrak kajúcnikov a ich systému ohýbania práva na Slovensku"
01 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

"Prečo o tomto médiá nehovoria?" Pýta sa na sociálnej sieti Valér Ferko, bývalý novinár, v súčasnosti politik HLASu - SD. Nuž, nie všetky médiá na Slovensku o tom nehovoria - odpovedá HD:

"Čaká nás súmrak kajúcnikov?" Znie ďaľšia Ferkova otázka.

Vysvetlenie otázok

"Nad ľuďmi ako Slobodník, či Imrecze sa zmráka! Už aj Európsky súd pre ľudské práva potvrdzuje, že kajúcnici sú postrachom slovenskej spravodlivosti." Píše autor statusu.

Realita je desivá už aj pre ESĽP

"Politické procesy, zaujatí sudcovia, nedôveryhodní svedkovia. To je realita Špecializovaného trestného súdu! Bude teraz naše súdnictvo čeliť medzinárodnej hanbe?" Oprávnene sa ešte raz pýta cez sociálnmu sieť Valér Ferko.

Podrobnejšie vo videu:

Šátek kritizuje hlúpu bohorovnosť mainstreamu
"Utajenie dokumentov vzťahujúcich sa v trestnom konaní k nariadeniu a výkonu domovej prehliadky bytu sa automaticky ruší po jej vykonaní resp. po súdnom zamietnutí takéhoto návrhu. Označenie písomnosti o zrušení utajenia je už potom len formálnym... Čítať ďalej
30 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme