Ďalšia TRAGÉDIA na našich cestách: Náraz do stromu neprežila mladá šoférka
01 | 05 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Polícia hľadá svedkov tragickej dopravnej nehody, pri ktorej prišla v nedeľu (30. 4.) o život 18-ročná vodička. Udalosť sa stala vo večerných hodinách na ceste medzi Žiarom nad Hronom a Handlovou. Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

"Vozidlo s mladou vodičkou bolo nájdené havarované mimo cesty. Podľa doposiaľ zistených predbežných informácií z miesta nehody vozidlo z doposiaľ nezistených príčin zišlo z cesty, kde sa prevrátilo a narazilo do stromu," priblížila polícia. Mladá žena bola po príchode záchranných zložiek nájdená zakliesnená vo vozidle. Pri nehode utrpela zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahla.

Polícia v súvislosti s prípadom začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia, presná príčina a okolnosti vzniku nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.
"Ak by niekto vedel poskytnúť informácie, ktoré by mohli byť nápomocné k vyšetrovaniu, oznámte tieto na telefónnom čísle 158 alebo aj osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru," dodala polícia.

Silný záväzok Pellegriniho. Oživí fabriku?
HLAS - sociálna demokracia si uctil 1. máj v Žiari nad Hronom pred firmou Slovalco. Ako uviedol líder strany Peter Pellegrini dnes si pripomíname dva významné sviatky, ktorými sú vstup SR do EÚ a sviatok práce. "Chcem jasne povedať, že HLAS... Čítať ďalej
01 | 05 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik