Ďakujeme Jarík, už vieme, že amerických vojakov sa báť nemusíme
01 | 05 | 2023 I Ivan Mihale

O agresívnom správaní opitého amerického vojaka v Banskej Bystrici sme vás už informovali. Dnes sa poverený minister obrany J. Naď (Demokrati) stretol s mužom, ktorý prišiel do konfliktu s americkým vojakom. Všetko je jasné!

Incident bol podľa Naďa iba trápne vytĺkanie politického kapitálu extrémistami. Náhodne okoloidúca vydesená rodinka sa iba pobavila na dorezanom americkom vojakovi. Ale vlastne všetko je "all right", ožratý americký vojak nikoho nenapadol fyzicky. Iba sa slovne pýtal ľudí „kto chce ísť do toho“.

Pekne poporiadku...

Americký vojak v Banskej Bystrici v opitosti ohrozoval ľudí a sám mal poranenú ruku od noža, s ktorým sa vyhrážal ostatným.

Dočasný minister obrany Jaroslav Naď sa v Banskej Bystrici stretol s Martinom, ktorý prišiel do slovného konfliktu s americkým vojakom. Martin mal ministrovi celú situáciu opísať a podľa neho sa nič také nestalo. Muž sám podľa Naďa odsudzuje extrémistických politikov, ktorí mali využiť pre svoj prospech agresívne správanie amerického vojaka.

Americký vojak mal ÚTOČIŤ NOŽOM v Banskej Bystrici! Naďovo ministerstvo mlčí
Dozvie sa verejnosť pravdu? V spoločnosti rezonuje nedávny incident v Banskej Bystrici, kedy mal opitý príslušník americkej armády nožom zaútočiť na okoloidúceho muža. Stať sa tak malo začiatkom apríla, v centre mesta pri Barbakane. <iframe... Čítať ďalej
25 | 04 | 2023 | Ladislav Kováčik

Naďov opis stretnutia

"Dnes som sa v Banskej Bystrici stretol s Martinom, ktorý bol “obeťou útoku amerického vojaka” v Banskej Bystrici na námestí. Teda tak o tom na ďalšej klamárskej tlačovke “informovali” extrémisti." Píše Naď na Facebooku.

"Martin mi opísal situáciu, ktorá reálne nastala. Samozrejme, že extrémisti klamali a strašili ľudí svojimi vymyslenými báchorkami. Martin vedel od začiatku, že extrémisti budú chcieť kvôli tomu, že ten vojak bol Američan z toho vytĺkať odporný politický kapitál. Sám extrémizmus aj s jeho čelnými predstaviteľmi na Slovensku neznáša a odsudzuje. Je to sympatický mladý muž, manžel, otec malého dieťaťa, ktorý vie, kde Slovensko patrí a chce preň slušnú a demokratickú prozápadnú vládu. Za nepríjemnosti som sa Martinovi ospravedlnil." Zachránil situáciu autor statusu.

Taktiež Slovákov ubezpečil, že amerického vojaka čaká adekvátny trest. "Nespôsobil však žiaden trestný čin a ani výtržnosti. Nikoho reálne nenapadol. Poranil iba sám seba. To ale neznamená, že mu požívanie alkoholu a neadekvátne správanie na verejnosti len tak prejdú. Rodinné problémy nemôžu byť výhovorkou. Bude adekvátne potrestaný. Chcel by som však zdôrazniť, ze je to prvý “incident”, ktorý mal ktokoľvek z vojakov NATO počas ich služby na Slovensku."

Záver

Incident bol iba trápne vytĺkanie politického kapitálu extrémistami. Náhodne okoloidúca vydesená rodinka sa  iba pobavila na dorezanom americkom vojakovi. Ale vlastne všetko je "all right", ožratý americký vojak nikoho nenapadol fyzicky. Iba sa slovne pýtal ľudí „kto chce ísť do toho“.

Opitý americký vojak dokopal troch poľských policajtov! Varovný prst pre Slovensko
Názor Huberta Kowala (Trend) Medzinárodné dohody nie sú len o korektnom právnom znení. Aj jeden irelevantný incident môže zmeniť nálady verejnosti a zvrátiť dlhoročné diplomatické úsilie, konštatuje externý redaktor týždenníka TREND. Predstavte... Čítať ďalej
10 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik