Drobný poľnohospodár podľa Budaja nesmie, no developer smie
01 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

Čo nesmie na svojom poli drobný poľnohospodár, to podľa ministra Budaja smie v národnom parku developer. To je ten Budajov zákaz drobnému poľnohospodárovi postaviť malý drevený prístrešok pre zvieratá, v kontraste s povolením postaviť deväťposchodový hotel v srdci Národného parku Nízke Tatry - v Demänovskej doline. Aj o tom je politický "ekoterorizmus" na Slovensku.

Ten riadne naštval Miroslava Suju z Hnutia Republika. Na sociálnej sieti si "povedal svoje".

Farizejstvo na ministerstve životného prostredia

"Ďalšie farizejstvo ekoteroristov z Ministerstva životného prostredia! Ekoteroristi zakázali výstavbu dreveného prístrešku pre hospodárske zvieratá, ale povolili výstavbu deväť podlažného hotela v Demänovskej doline." napísal Miroslav Suja.

Vysvetlenie vo videu:

Smutné kúzlo Remišovej protirečení
Sľúbili sme, že pomôžeme a sľuby plníme! Už niekoľko dní po tom, ako vlani Rusko napadlo Ukrajinu, som na summite ministrov EÚ vo Francúzsku vyzvala, aby štáty, ktoré sa ocitli v prvej línii migračnej krízy, mohli využiť na zmiernenie jej dopadov... Čítať ďalej
30 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme