Dagmar Kramplová žiada ochranu Slovenska pred škodlivou liberálnou politikou EÚ
30 | 04 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Aj aktuálna situácia so zdraviu škodlivou ukrajinskou pšenicou a jej riadeným dovozom do krajín EÚ ukazuje, kam náš štát doviedla rozkladná politika šibnutých liberálnych extrémistov," tvrdí Dagmar Kramplová (SNS).

Dagmar Kramplová žiada STOP dovozu zdraviu škodlivých potravín a ochranu Slovenskej republiky pred škodlivou liberálnou politikou EÚ, ktorá ohrozuje zdravie občanov! 

Ochrana slovenského poľnohospodárstva, lesného hospodárstva, potravinárstva a životného prostredia musí byťpodľa nej ďalšou oblasťou, v ktorej bude nevyhnutné prijať nasledujúce nevyhnutné kroky pre ochranu záujmov občanov Slovenskej republiky!

Slovenská republika sa musí podľa Kramplovej v plnej miere vrátiť k plnej potravinovej sebestačnosti!

"Zásadným prostriedkom pre rozvoj plnej potravinovej sebestačnosti Slovenska bude podpora slovenských poľnohospodárov a ochrana pred nepriaznivými podmienkami výkupu ich tovaru zo strany zahraničných obchodných reťazcov – je nevyhnutné, aby pronárodná vláda ochránila slovenských výrobcov potravín pred likvidačnými podmienkami, ktoré im s podporou liberálnej EÚ nadiktovali zahraničné obchodné reťazce," tvrdí Kramplová.

Je podľa nej samozrejmé, že liberálna EÚ sa bude podobne ako v prípade Maďarska pokúšať torpédovať našu snahu o hospodársku sebestačnosť.

"Pre obmedzenie tohto škodlivého vplyvu liberálnej EÚ bude nevyhnutné prijať do Ústavy SR ustanovenie, podľa ktorého je ochrana slovenských poľnohospodárov, potravinárstva, lesného hospodárstva a životného prostredia ústavným právom občanov SR," dodáva.

"Podľa v súčasnosti platného právneho stavu je totiž Ústava SR právne nadradená právu Európskej únie a zakotvením práva na ochranu slovenského poľnohospodárstva do Ústavy SR by liberálna Európska únia stratila v tejto oblasti svoj škodlivý vplyv na Slovensko" vysvetľuje Kramplová.

V absolútne ideálnom prípade by mala byť podľa nej prijatá takáto ústavná ochrana domácich poľnohospodárov súčasne v rámci jednotnej diplomatickej akcie taktiež v štátoch ako Maďarsko, Rakúsko, Slovinsko, Chorvátsko, Rumunsko, Bulharsko a ďalšie, čím by národné štáty získali nad škodlivým vplyvom liberálnej EÚ rozhodujúcu prevahu!

Dovoz nekvalitných potravín zo zahraničia je podľa Kramplovej neprípustný a musí byť trestne postihovaný

Slovensko nesmie byť prekladiskom a ani konečným miestom spotreby pre produkty, ktoré predstavujú riziko pre zdravie občanov Slovenskej republiky!

"Nepripustíme, aby sa Slovensko stalo miestom, na ktoré sa dováža obilie z Ukrajiny – ukrajinské obilie nespĺňa z hľadiska kvality naše požiadavky, ohrozuje zdravie občanov SR a svojou cenou poškodzuje slovenských výrobcov!" Tvrdí Kramplová.

"Po plnom dosiahnutí potravinovej bezpečnosti a dostatku kvalitných a cenovo dostupných potravín pre občanov SR budeme pre zlepšenie obchodnej bilancie všetkými silami podporovať vývoz kvalitných slovenských potravín do zahraničia - NA PRVOM MIESTE VŠAK MUSÍ ZOSTAŤ POTRAVINOVÁ BEZPEČNOSŤ PRE OBČANOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY!" tvrdí Dagmar Kramplová.

"Nedovolíme, aby šibnutí liberálni extrémisti svojimi aktivitami narúšali a poškodzovali tradičné lesné hospodárstvo Slovenskej republiky, slovenské lesné hospodárstvo desaťročia preukazuje svoju kvalitu a udržateľnosť a najviac mu škodia práve liberálni extrémisti označujúci sa ako ekologickí aktivisti a podobne," zdôrazňuje ďalej Kramplová.

A vymenúva:

- zaujmeme nekompromisné stanovisko vo veci regulácie nebezpečnej zvery, ktorá stratila plachosť a ktorá ohrozuje občanov SR, čo sa v prvom rade bude týkať nebezpečných jedincov medveďa hnedého. Je absolútne neprípustné, aby divoká zver ohrozovala a napádala našich občanov. V plnej miere budeme v tomto smere vychádzať z poznatkov miestnych poľovných združení s ktorými budeme v tejto veci úzko spolupracovať a ktoré budeme podporovať - miestne poľovné združenia absolútne najlepšie poznajú vlastnú obec a vlastný terén (na rozdiel od rôznych na ministerstve zriadených zásahových tímov, kde si ešte stále myslia, že medveď je vegetarián). Ministerské zásahové tímy budú zrušené.

- budeme podporovať ochranu ďalších tradičných odvetví drobného hospodárenia – štát má povinnosť zaoberať sa požiadavkami aj takých skupín ako sú rybári, drobnochovatelia a včelári, nakoľko tieto odvetvia patria tradične medzi významnú súčasť hospodárenia slovenského vidieka, či už ako jeho doplnková časť v prípade domáceho hospodárstva, alebo ako jeho nosná časť v prípade roľníckych družstiev

- budeme presadzovať, aby obce v čo najväčšej možnej miere dbali o udržiavanie ním zverených častí verejného priestranstva a obce, ktoré tak budú aktívne konať, budú zvýhodnené pri prijímaní podielových daní

- ochrana životného prostredia bude v plnej miere zabezpečená, avšak nie šikanóznymi prostriedkami prekrútenej liberálnej agendy založenej na hoaxoch o uhlíkovej stope - liberálne mimovládky, ktoré si z šírenia hoaxov o uhlíkovej stope urobili výnosný biznis, budú postavené mimo zákon a bude im zamedzený vstup do rezortu životného prostredia a do rezortu pôdohospodárstva.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik