Na vjazde do Košíc auto zrazilo mladého medveďa (FOTO)
29 | 04 | 2023 I Diana Zaťková

Polícia v Košiciach prijala v sobotu krátko po polnoci oznam o zrážke medveďa s vozidlom na Zelenom dvore v smere do Košíc. Ako informuje polícia na sociálnej sieti, medveď sa po zrážke pohyboval nekoordinovane, preto boli na miesto vyslané viaceré policajné hliadky.

"Policajti oddelenia dopravných nehôd v Košiciach vyrozumeli Zásahový tím pre medveďa hnedého z Popradu, ktorý vydal povolenie na jeho odstrel. Z uvedeného dôvodu bol na miesto zrážky privolaný aj predseda poľovníckeho združenia, ktorý však zasahovať nemusel, lebo medveď uhynul," uvádza polícia s tým, že pri škodovej udalosti s mladým, približne 150-kilogramovým medveďom sa nikto nezranil.

 

Panenská ulica patrí v sobotu opäť Dobrému trhu
Panenská ulica v Bratislave patrí v sobotu opäť trhovníkom, susedom, umelcom, remeselníkom, domácim výrobkom či rozmanitým kultúram. Koná sa tam tradičný pouličný festival Dobrý trh. Ten so sebou prináša aj tému porozumenia a hľadania odpovede, či... Čítať ďalej
29 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik