Ibi Maiga hľadá novú ženu! (GALÉRIA)
01 | 05 | 2023 I Eka Balaskova

Napriek tomu, že Ibrahim „Ibi“ Maiga - rodák z Mali 3. januára oslávil šesťdesiate narodeniny, "do starého železa" zrejme rozhodne nepatrí. Po rozvode prekvapil správou, že si hľadá ženu. Môže to byť Slovenka, má však PODMIENKU

Maiga, ako syn diplomata z Mali na Slovensku vyštudoval a urobil si kariéru snov – zahral si vo filmoch a nahral vlastné CD. Neskôr sa vrátil naspäť do Mali, kde sa stihol oženiť a aj rozviesť. Teraz hľadá novú manželku, ktorou by mohla byť aj Slovenka. Nie však hociktorá. Za jeho odchod zo Slovenska môže pocit neslobody.

Ibi Maiga s Evou Vejmělkovou
Ibi Maiga s Evou Vejmělkovou
Reprofoto / Fontána pre Zázanu 2
Reprofoto / Fontána pre Zuzanu 3
Pieseň Čierna bača bola "škandalózna" hneď z niekoľkých dôvodov
Pieseň Čierna bača bola "škandalózna" hneď z niekoľkých dôvodov
Reprofoto / Youtube
Dcéra Fatima a syn Oumar
Dcéra Fatima a syn Oumar
Facebook / Ibrahim Maiga
Fotka nevesty, za ktorú v októbri 2021 mnohí Maigu kritizovali
Fotka nevesty, za ktorú v októbri 2021 mnohí Maigu kritizovali
Facebook / Ibrahim Maiga
Ibi Maiga FOTO TASR / Jakub Kotian
Ibi Maiga s Evou Vejmělkovou
Pieseň Čierna bača bola "škandalózna" hneď z niekoľkých dôvodov
Dcéra Fatima a syn Oumar
Fotka nevesty, za ktorú v októbri 2021 mnohí Maigu kritizovali
Vápno

Kto by si ho nepamätal z filmov Fontána pre Zuzanu 2 a 3. Mimochodom, od premiéry „dvojky“ uplynie v júni rovných 30 rokov. Pieseň Mama Kami, v ktorej aj Ibi spieva, sa stala hitom a odštartovala jeho spevácku kariéru. S kapelou Team vďaka nej absolvoval turné po celom Česko-Slovensku a neskôr tiež nahral vlastné piesne.

Nie je polygamista

Oženil sa v októbri 2021 a neskôr sa rozviedol. Fanúšikovia na sociálnej sieti ho kritizovali, že na fotke nebol s nevestou.

„Prosim všetkých, čo ma tu kritizujú kvôli tomu že som si dovolil predstaviť moju nevestu, nech prestanú. Keď nepoznáte okolnosti ani príbeh, nemali by ste sa vyjadrovať,“ nechal na sociálnej sieti odkaz niektorým fanúšikom a vysvetlil, že nie je ani polygamista, na vysvetlenie si treba počkať, kým vydá knihu.

Barbora Barbore: Teba by doma žiadny chlap nechcel! (GALÉRIA)
Spor Richterová-Kollár nestráca na obrátkach. Skôr naopak – rozdúchava ho samotná Barbora Richterová. Najnovšie videom, kde dokazuje, že Kollár má v telefóne zablokovaného 11-ročného syna Artura. To už nevydržala iná zo zástupu mamičiek Borisa... Čítať ďalej
29 | 04 | 2023 | Eka Balaskova

Dve deti

„S manželkou Innou som sa rozviedol, takže naše dve deti, desaťročnú Fatimku a sedemročného Omara, vychovávam sám. Mám dva domy, veľkú záhradu a podnikám v poľnohospodárstve,“ povedal nedávno s tým, že novej známosti sa nebráni.

„Môže to byť aj Afričanka, aj Slovenka, môže to byť Američanka, Indiánka či Ázijčanka. Ja sa nepozerám na to, kto odkiaľ je, ale aká je vnútri,“vysvetlil.

„Nemala by byť sebecká a myslieť len na seba, mala by mať zmysel pre rodinu, mala by mať dobré srdce, byť tolerantná a nejsť do vzťahu s vypočítavosťou, ale preto, že so mnou chce niečo budovať,“ povedal s tým, že by nemal problém usadiť sa ani na Slovensku.

Byť pekná nestačí

„So ženami je to, ako môj tatino hovorieval, lotéria. Musíš mať šťastie. Pekná tvárička a postava nestačia. Potrebujem vedľa seba ženu, s ktorou sa budeme vo všetkom dopĺňať. Mnohé si myslia, že stačí, ak mi roztiahnu nohy. To je všetko, čo vedia ponúknuť. Také však nájdem hocikde,“uzavrel Ibi.

Prečo odišiel

"Necítil som sa slobodný. Vrátim sa, keď tam bude sloboda," hovoril na kameru Maiga v „novoročnom príhovore“ fanúšikom začiatkom minulého roka. Asi nikoho neprekvapí, že ako umelec sa cítil obmedzovaný vo výkone svojho povolania, ale prekážalo mu aj to, že sa nemohli stretávať rodiny, priatelia. "Dúfam, že čoskoro sa to všetko okolo covidu zastaví a vy budete slobodní," poprial na záver.

Ibrahim Maiga: Keď nemáš slobodu, nemáš nič!
Je tomu takmer rok, čo Ibrahim "Ibi" Maiga odišiel zo Slovenska do rodného Mali. A práve odtiaľ poslal slovenskej vláde zaujímavý videoodkaz. Novoročné prianie To od Ibiho bolo také tradičné. Nechýbalo v ňom zdravie, šťastie, spokojnosť, či... Čítať ďalej
04 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik