Ďalšie ocenenia pre Čaputovú
29 | 04 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Prezidentka SR Zuzana Čaputová sa v sobotu v rámci svojej návštevy Ukrajiny stretla s ukrajinským generálnym prokurátorom Andrijom Kostinom a od predstaviteliek ukrajinského verejného sektora si prevzala ocenenia.

Čaputová na svojich účtoch na Facebooku a Instagrame okrem fotografie s generálnym prokurátorom Kostinom zverejnila aj video, na ktorom jej ukrajinské dievčatko ďakuje a odovzdáva ocenenia za pomoc Ukrajincom a Ukrajinkám.

"Vážená pani prezidentka, ďakujeme vám za podporu a pomoc a chceme odovzdať čo najsrdečnejšie pozdravy vašim dcéram," povedalo dievčatko, ktoré prezidentku následne objalo.

Zuzana Čaputová na návšteve Ukrajiny, TASR

Čaputová a český prezident Petr Pavel pricestovali na Ukrajinu v piatok. Spoločne navštívili ukrajinské mesto Boroďanka, ktoré na začiatku invázie zničili ruské jednotky; popoludní absolvovali stretnutie s prezidentom Zelenským a predsedom Najvyššej rady Ukrajiny Ruslanom Stefančukom.

Prezidentka v piatok navštívila i centrum pre týrané a zneužívané ženy. Český prezident Pavel zase v meste Buča položil kvety na miesto, kde bol po stiahnutí ruských inváznych síl nájdený masový hrob.

V piatok v podvečerných hodinách sa obe hlavy štátu museli pre letecký poplach v Kyjeve uchýliť do krytu.

Čaputová predniesla ľúbostné vyznanie Zelenskému, a nie prejav prezidentky suverénneho štátu!
KDE JE VAŠE TVORIVÉ ÚSILIE O MIER, EURÓPANIA? Ťažko hľadať slová na to množstvo falše, pokrytectva, klamstiev a prázdnych rečí, ktorými v piatok zaplavila verejný priestor Zuzana Čaputová v Kyjeve. Takto reagoval na vyjadrenia prezidentky počas... Čítať ďalej
29 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik