Smerácka rada Čaputovej: Rovno v tom Kyjeve môžete zostať!
28 | 04 | 2023 I Diana Zaťková

Namiesto toho, aby Čaputová chodila po Slovensku ako my, ona sa zase vyteperila do Kyjeva, robí si zaľúbené fotky s českým prezidentom a srdiečko jej trepoce za Volodymyrom. Takto ohodnotil najnovšiu cestu slovenskej prezidentky Zuzany Čaputovej na Ukrajinu spoločne s českým prezidentom Petrom Pavlom podpredseda Smeru - SSD Ľuboš Blaha. Už nech konečne láskavo pochopí, že je prezidentkou Slovenska a nie Ukrajiny!

Blaha v statuse na sociálnej sieti upozorňuje, že v Michalovciach a v Trebišove majú ľudia svoje problémy s Ukrajincami, niekoľko mesiacov chodili Ukrajinci cez hranicu plieniť hotovosť z bankomatov, lebo špekulovali s kurzom - a Slováci sa nedostali k hotovosti.

""Vláda rieši iba pomoc Ukrajincom, ktorí sa tu premávajú na bavorákoch a na Slovákov kašľu," sťažujú sa ľudia na každom kroku," prízvukuje opozičný poslanec. Slováci podľa neho už toho všetkého majú plné zuby. "Ale to Čaputovú nezaujíma, ona ďalej rieši iba Ukrajinu." 

To isté robí podľa Blahu aj Hegerova vláda - nedokáže nič iné, než posielať zbrane do Kyjeva. "Pritom Slováci chcú mier.... Slovensko odmieta vojnu a nenávisť voči ruskému národu - to nech si Čaputová zapíše za uši," dodáva smerák a má pre prezidentku jednu radu:

"Vážená pani Čaputová, mám pre vás malú radu - ak vás tak zaujímajú Ukrajinci, tak v Kyjeve rovno ostaňte. Nikomu okrem hŕstky slniečkarov z Bratislavy chýbať nebude."

Pavel a Čaputová, foto: TASR

Párik prezidentov na Ukrajine

Prezident ČR Petr Pavel a prezidentka SR Zuzana Čaputová sú na Ukrajine. Do Kyjeva prišli vlakom. Pavel a Čaputová sa majú okrem iného stretnúť so svojím ukrajinským náprotivkom Volodymyrom Zelenským. Pre Pavla, ktorý bol inaugurovaný v marci, je to jeho prvá cesta na Ukrajinu od začiatku ruskej invázie.

Pavel sa na termíne cesty dohodol krátko po inaugurácii telefonicky so Zelenským. Obaja politici sa dohodli, že cesta sa uskutoční spolu s Čaputovou, ktorá už bola na Ukrajine skôr, po zvolení Pavla.

Pavel a Čaputovová sú na Ukrajine, do Kyjeva prišli vlakom
Včera sme vás informovali o tom, ako Čaputová prijala zástupcov turistických značkárov z Klubu slovenských turistov (KST) a odovzdala im ďakovné listy. Dnes je už na Ukrajine s českým kolegom Pavlom. Cítite v tom aj vy tú symboliku? Prezident Petr... Čítať ďalej
28 | 04 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme